Akyuz_90 Yesimdalgic111 amin amin canım inşallah Allah hayırlısıyla nasip etsin kolay şekilde dualarımızı 🤲🥲
Kutsal_koc umudumhicbitmez13 ya benimde bazen çok hareketli mesela dün öyleydi sanki çıkacak gibi ama bugün de sanki hiç tık yok normal mi bilemedim de
Lavinya21 umudumhicbitmez13 ayy inanırmısm normalde çamaşır sürmeyi hiç sevmem ama kızımın çamaşırları hiç bitmesin istedim 😂💕
Fatmac umudumhicbitmez13 aşağı da ağrı hissediyorum içten içe. Bir ara sanki saatlerce tuvaletimi tutmuşum gibi ağrı oluyordu o da oluyor genelde ama şimdi içten içe ağrı batma oluyor
umudumhicbitmez13 Fatmac bende camawirim hep ıslak oluyur ama cokda deyil akintim da var doktura gidicez pazartesi dokturuma diyecem
gokcen37 Kizlar bas agrisinda ne aliyorsunuz benim zaten kendi rahatsizligim var kan gitmiyor yeterinde beynime bugun baya agriyor doktora da 25 inde gidicem doktorunuz sunu kullanabilirsiniz dedigi bir ilac var midir?
umudumhicbitmez13 gokcen37 bende o haftalarda bas agrilari vardi ilaç kullanmiyordum sora geçdi enseni masaj etdir iyi gelir
Berna_59 umudumhicbitmez13 geri sayım başladı çok heyecanlıyım doğum 22 Haziran görünüyor eğer bebişim erken gelmezse 🥰💋🌸
1anne3bebe Zeyd_Mom_22 benimde haziran sonu yani 22-27 arası alacak ama belli değil. Böbreklerim inanılmaz ağrıyor, sancı yapıyor. Bol su diyor ama geçmiyor. Bel ağrımdan bahsetmiyorum bile.
Zeyd_Mom_22 1anne3bebe sağ salim alalım kucaklarımıza amiin♥️ az kaldı birazda sıkalım dişimizi🥺😞 evet geçmiyor bende içiyorum ama aynı(