ZehraMiran AysenurSarenur canım geçmiş olsun benimde 3 yıl bebeğim olmadı hamile kaldım 16 hafta kanamam olmuştu kırmızı damla damla babada aynı senin gibi kesenin etrafında değil bebeğe zararı Şuan yok ama düşük riski var denilmişti iğne vurdular progestoron. Sonrasında tuvalet dışında hiç kalkma dediler bende öyle yaptım iki hafta boyunca gittikçe kahveye döndü ve bitti kanamam çok şükür oğlum sağlıkla dünyay geldi. 27 aylık ve bende bugün hamile olduğumu öğrendim yarın doktora gidicem 8 haftalık tahmini umarım bunda aynı şeyi yaşamam çünkü insanın ömründen ömür gidiyor sen ağır kaldırma dinlen bol bol Allah’ın izniyle bişey olmayacaktır
AysenurSarenur ZehraMiran Rabbim yanında ki bebeğini sağlıcakla büyütmeyi karnında ki bebeğini de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım🤲🏻 benim sonradan kanamam durdu ama iki gündür akıntı olarak koyu kahve geliyo dün doktor kontrolüm vardı kanamamin devam ettiğini ve hemen kesilmeyecegini söyledi progestani ben fitil olarak kullandım acilde yazmışlardı ama bu doktorum fitil olarak önermiyorum dedi ağızdan al dedi aynı ilaç iki türlü kullanılıyormuş bende midem kaldırmaz artık onu dedim doktor da duphaston yazdı ondan iki kutu bitir dedi bı de nadiren de olsa kasığıma kramp giriyo onun içinde magnezyum verdi şuan bunları kullanıyorum ağır iş yapmiyorum günlük yasantima devam ediyorum ağrım yok enerjimden eksilme yok bulantım uyku halim yok tek sorun şuan bu ama içim rahat şuan çok şükür 😍
Sm135 AysenurSarenur benim neredeyse bütün hamileliğim kanamalı geçti. ara ara kesiliyordu ama benimde kahverengi değil kırmızıydı. Progestanı düzenli kullanın korkmayın ben çok korkmuştum kanamalardan ama bebeğim çok şükür sağlıklı
AysenurSarenur Sm135 doktorum ilk dört ay normal bı durum olduğunu söyledi benim tedirginligim kızımda yasamayip bu bebeğimde bunları yasamamdan kaynaklı oldu ama şuan içim çok rahat şükür 😊
Ekincik Ben kanamalarımın sebebinin rahim ağzindaki polipden olduğunun öğrendim kızlar. Bebekte,kesede ya da rahmin icinde bir sey yoksa polipten şüphelenebilirsiniz. Alttan muayene ile doktor gördü
AysenurSarenur Ekincik benimde Rahmin içinde dedi ama bebekle alakalı değil şuan sadece kanamaya bağlı düşük riski olabilirmiş
ZehraMiran AysenurSarenur aynı iekilde Benim gibi olmuşsun hiç korkma Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah