Merhaba. Kimseyi ekmeğinden etmemek için isimleri bildirmeden yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. -Belki sadece bana böylelerdir-
Bursada çok tavsiye edilen özeldeki 6-7 doktoru denedikten sonra ulaşım kolaylığı olan birini tercih ettim. Ama kendisine ikili testi, detaylı ultrasonu, fetal DNA’yı ben söyledim, detaylıda çıkan sorunla ilgili “bi araştırma yapmam lazım” dedi. Gebelik şekerini ben hatırlattım, şekerim 140 olması gerekirken 145 çıktı dikkat edersin dedi, idrar ve kan testi yaptırmak istedim gerek yok dedi ısrar edince test barkod evraklarını vermeyi unuttu uğraştırdı vs. Rahim ağzı kısalığıma hiç bakmadı, ben başka bir kliniğe giderek 18de baktırmıştım sonrasında kontrolü gerekiyor mu onu bile bilmiyorum. Üstelik özelde olduğum için zaten parasıyla yaptıracağım her şeyi ama yok.
En sonunda da tetanoz aşısını sorduğumda aa bu haftalarda olması lazımdı unutmuşum söylemeyi deyince canıma tak etti. Kıdemli ve burda dahi çok övülen bir doktorun bu tavrı beni yıldırdı.
Hastane ise ayrı bela çıktı, bugün şiddetli karın ağrısı ve ishal ile sabah 6da hastaneye gittim. Acilde doktor yoktu. Doktoru telefonla aradılar, eve gidip dinlensin hamileye bir şey yapamayız doktoru 11 gibi gelir onu beklesin demiş. Ağlaya ağlaya evime döndüm.
Sizce abartıyor muyum?
Bana tavsiye edebileceğiniz BURSADA doktor var mıdır? Doğum ve kontrol ücretleriyle söylerseniz çok sevinirim. Bir de doğuma babanın girmesine izin vermesi, fotoğraf çekimi hususlarını da yazabilirseniz sevinirim.