Ben devlette doğum yapacağım yüksek ihtimalle
Bende fotoğraf çekmeye falan çok özenirim, süslü şeyleri severim vs ☺️ kapı süsü, takı süsü, hastane çıkışı, hastane odası için süslerini bile aldım ama hastanede yapmak yerine evde yapmayı düşünüyorum benimde gelenin olmayacak çok. Ablamlar ve görümcem vs burda olsaydı düşünebilirdim ama şimdi içim gerçekten buruk çünkü annem,babam,kayınvalidem ve eşimden başka kimsem olmayacak malesef hani kime hediye vericem veya neyin süslemesi diye düşünüyorum birazcık 🙁 hastanede çekim de yaptırmayacağım Allah izin verirse doğumdan sonra ilk 10 gün içinde fotoğrafçıyı eve davet edip bebeğimin odasında yapmayı düşünüyorum süslemeleri vs o zamana saklıyorum. Bu arada evet devlet hastanesinde olmuyor normalde burda arkadaşın dediği doğru fakat oda süslemesi için vs boş bir oda ayarlayabiliyorlarmış birkaç saat için o da çok gereksiz bence hem o kadar emek harcayacaksın fotoğraf çekildikten sonra hemen toplayacaksın falan fotoğraf için de fotoğrafçımız isterseniz refakatçi saatlerinde gelelim 1 saat hemen çekim yapalım ama sizin için eviniz daha rahat olur dedi onu da öyle konuştuk