nursedaguney Merhabalar güzel anneler ☺️gün alanlar tam kaç hafta kaç günlükken doğuma gireceksiniz ?
asell13 nursedaguney 13 veya 16 mayıs diye konuşmuştuk daha önce perşembe günü net kararlaştırcaz 38+5 veya 39+1 oluyor
asell13 nursedaguney istese 9 da bile alır ama almıyor uzattıkça uzatıyor 😅 38+1 oluyorum ayın 9 da ama doktorum 16 sı da olabilir diyor ya sabır 😂😂😂
M1a2y3 Karbeyaz_ bebeğimin kalp ritminde bi sıkıntı var düzenli kontrolleri yapılıyordu doktorların uygun gördüğü tarih olduğu için açıkçası zaten çok ta erken olmuyor normal doğumda risk barındırabilir o yüzden sezeryan karar verdik
nursedaguney asell13 benim doktorumda öyle 😂 17 mayıstan önce almam dedi 39+3 oluyorum. Bakalım çarşamba gün belirlicez 15 veya 16 sı da olabilir 🩷 hayırla sağlıkla gelsinler de tarih önemli değil ☺️
asell13 nursedaguney bizimde perşembe günü belli olacak bakalım 🥰 çantamı falan hazırlarım artık sonrasında hayırlısıyla doğsun minnoşlarımız 🥰
asell13 nursedaguney ne güzel 😍 benim bi oğlum var 7 yaşında bide kızım olcak inşallah bana yeter daha 🥰