Cilek_21 Kızlar 32+ 4 haftalığım ama kasılmalarım çok fazla özelikle akşamları aynı haftalar da olanlar sizin de böyle mi
yeschef-13 Cilek_21 32+5 benim ama hiç kasılmam vs olmadı doktorunuza görünün bence haftalarımız daha erken bir önlem alınır
ZeynepDuru17 Cilek_21 göbeğimde taş gibi duruyo sürekli kasilmalarim oluyo canım acıyor birden geçiyor toparlanıyor göbeğimin ora
Deletedmom_98 Cilek_21 normal benim 30. Haftada basladı yalancı kasılmalarım özellikle cok yorulursam oluyor
Deletedmom_98 ZeynepDuru17 normal vucut kendinş doğuma hazırlıyor benimde öyle özellikle cok yorulursam oluyor sancı öyle bişe değil sizin yasadıgınız yalancı kasılmalar ve bu cok normall
Haticeburak06 Cilek_21 34 haftalığım benmde 7 gibi başlıyor devam ediyor hala Hep bu saatlerde oluyor çok hareketlenip toplanıyor anlamıyorum bende
Cilek_21 Haticeburak06 gündüz temizlik yapıp üstüne bide duş aldım çok yoruldum ondan olabilir ama her gün böyle bende anlamadım
yeschef-13 ZeynepDuru17 ZeynepDuru17 bebeğin kafası saçı görünüyorken bile sez olabilirsiniz doktorunuz anlatmadıysa korkmayın
Haticeburak06 Cilek_21 duş almayla ilgisi olduğunu düşünmüyorumda yorulduğunuzdan olabilir ilk defa oluyosa
ZeynepDuru17 Cilek_21 hareketleri yavaş die birazda ağrım var demiştim ondan tansiyonum düşmüş birazda günü birlik yattım çıktım