0aysee0 denizalismom ben de Sabire hanımı düşünüyorum. Genelde hep sezeryan yorumlarını gördüm. Sormak istedim teşekkürler🙏🏻
denizalismom 0aysee0 ben normal yaptım çok memnun kaldım sabahın 4 ünde çıkıp geldi doğumum için 🙏 pişman olmazsınız. 🌸
lcasl Sinem-izgi bende ilk çocuğumda Seval hocaya gidiyordum şimdi beşire Aydın var genesiste ona gidiyorum çok çook iyi o da onunla devam edicem
Sinem-izgi lcasl peki neden değiştirdiniz memnun deyilmiydiniz yanlış anlamayın merakımdan soruyorum🥰 ben o doktordan başka hiçbir doktorda denemedim
lcasl Sinem-izgi ben memnundum aslında ama bu doktoru da çok övdüler merak ettim bir gideyim dedim daha memnun kaldım :)
Oya2134oyA Bower hastanesi Doç.Dr.Yunus Çavuş. Çok bilinen bir doktor ve işinde de çok iyi , tavsiye edilir. Bir de doğum paketi yapıyor uygun oluyor..
Siyahgul Oya2134oyA şuan onu tercih ediyorum doğum için ama bilgim yok bir kez gittim hastane nasıl bide sezeryan için doktor iyi diyorlar hastane için pek güzel bir şey görmedim
Umutmirzainci Dbdmr ben de ona iki defa gittim çok memnun kaldım ama doğum ücreti çok geldi 🤦🏻♀️size ne kadar denildi ?
Zilan_Drsn Umutmirzainci mrb dünya park hastanesinde Evindar hoca var çok iyi muayne ücreti de gayet uygun 600 tl çok ilgileniyor
yigitmom_ Umutmirzainci Genesis Hastanesi Prof Dr Mahmut Erdemoğluna gidiyorum. Kendisi alanında çok başarılı. İlk muayene de soğuk gelebilir ama mizacı öyle sonradan açılıyor 🏵️
yigitmom_ Umutmirzainci Mauyene ücreti 1.150 ₺ (SGK) ama doğum ücretini henüz konuşmadım. İlk hamileligimde de Mahmut hocanin takibindeydim çok memnunum