Ceylankarakus Civciv53 gidebilirim belki sağ gozumu acamiyorum kanlandi bide çok yuksekde değil ilk defa boyle oluyor
Civciv53 Ceylankarakus aa ihmal etmeyin ya belki tansiyon aletiniz yanlış ölçüyor bilmiyorum ama ihmal etmeyin Allah şifa versin 🤲🏻
Ceylankarakus Gkce27 normalde hep düşerdi ilk defa böyle oluyo mide bulantısı flan da var şimdi geldim bakalım soracagim
Boncukk123 Ceylankarakus canım yine de doktorunu bilgilendir eğer özele gidiyorsan. Devlete gidiyorsan da acile git bir görün belki ciddi bseydir
Btlzhra Ceylankarakus asla normal değil lütfen doktora gidin. Belirtilerinizde varmış. Allah korusun gebelik zehirlenmesi olabilir.
Ceylankarakus Btlzhra bende ondan korkuyorum aslında herkes çıkabilir normal diyor aslında ama içim rahat etmiyo
minnosmakarna Ceylankarakus doktor 14 olunca hiç bekleme hastaneye git demişti geçmiş olsun bence gidin beklemeyin
Ceylankarakus Gkce27 acile gittim fakat doktor okadar ilgisizdiki anlatamam tansiyonum da yine aynı şekilde 13.8 çıktı normal dedi ben pek anlamadığım için doktor oyle diyorsa normaldir dedim çıktım 😂 kadın acile gönderdi bide orayqda görün istersen dedi
Gkce27 Ceylankarakus yaa iyi doktor a denk gelmekte şans ama öyle diyorsan vardır bir bildiği sürekli bu şekilde olduğunu söylesin mi peki
Ceylankarakus elmaelmaelma deminde baktık 13.8 çıktı yine altına dusmiyo ya cikiyo yada 13.8 de kaliyo
Ceylankarakus Gkce27 burda kadın doğum acili var normalde oraya gidebilirim aslında ama kaynanam flan normal diyo çıkabilir diyo napcagimi sasirdim
elmaelmaelma Ceylankarakus neyi şaşırdın anlamadım ki? Kaynanan kadın doğum profesörü mü? Yüksek tansiyon durumunda bebeğe giden kan ve oksijen etkileniyor. Daha başka bir sebebe ihtiyaç var mı bu durumu önemsemeniz için?
Gkce27 Ceylankarakus canım sen ona bakma Allah korusun tansiyon önemli bir durum ve senin düşmüyor sürekli yüksek kimseyi dinleme bence en azınran bir başka doktor daha görsün belki bir ilaç verir takip yapar ama kesinlikle önemsemezlik yapma