denizalismom Evet hanımlar lohusayken duyduğunuz en saçma şey neydi ? Bana babaannem emzirirken su içilmez bebeğe süt yerine su gider ve karnı şişer demişti 😂😂 Sizin duyduğunuz en saçma şey neydi ?
Alparslanmom__ denizalismom lohusayken adetli olan biri gelince sütun kesiliyor diyorlar öyle bişey duydunuz mu?
-Sibeluludas- Dora22 ben herkese sarıldım bebeğim 4 aylık hala sütum var çok şükür inanamayin öyle şeylere insanın moralini bozmaktan başka birşeye yaramıyor zaten bu lohusa yanına gelenler😂😂😂
06Pembemavi80 Alparslanmom__ adetli olan kişinin gelmesi iyi olmaz evet bende duydum geçmişte bı sıkıntı olduğunu söylemişti babaannem ama.simdi bilemedim
RavenV 06Pembemavi80 Bu duyduğum en saçma şey. Kadın doğumda çalışan doktorlar ebeler hemşireler arasında bir sürü adet olan çalışan var. Her lohusaya denk geliyordur.
Deletedmom_88 Ben şey okumuştum , bebeğin kırkı çıkmadan tırnakları kesilirse ya arsız ya hırsız olur diye 😄😄 hayal gücü çok yüksek bir milletiz gerçekten ♥️
Bir_nazenin01 Bebeğin ilk 💩💩💩bezini kapının altına koymak dış kapının yani yoksa karabasanlar basarmış ve ayrıca 40 gün boyunca tüm bok💩💩💩 bezleri biriktirmek 😂😂