Zulbiye ZeynepDuru17 36+4 ara ara ağrılar var ne zaman bende post açsam banada kimse yazmıyor yanlız degilsin😀
ylmazgknrr ZeynepDuru17 uygulamaya göre 2 gün olarak gösteriyor 😂 ara ara sancım oluyor bakalım inşallah sağlıkla herkes kucağına alır 🤲🏼
Kubra5816 ZeynepDuru17 37 hafta ağrılarım var sallamamaya çalışıyorum kasılmada oluyor ama daha nişan su vs gelmedi hiç bende
Serra19 ZeynepDuru17 37/3 karnım ağrıyor gibi adet olcam gibi sanırım acile gideceğim perşembe randevum var baya uzun
ZeynepDuru17 Serra19 senin vaktin gelmiş canım git git benim 35 olcak inşallah az kaldı da ben bile Çarşamba günü yarım gün hastanede yattım
Tubtubi Serra19 valla bende böyleyim bugünü de atlatsaydık şu günü de geçirseydik diye diye ilerliyor ama genelde hep bir ağrı var neyseki düzensiz ağrılar
ZeynepDuru17 Zulbiye vala bu posta gelmiyorlar biz gidince adam yerine koymuyorlar ya fitil oluyorum ya görmezden geliyorlar benimde ağrılar var aramızda bı hafta var sezeryan olcam ben siz normal mi sezeryan mi
Ahsennesli Zulbiye kaynana postu olsa herkes koşa koşa gelir bacım üzülme benimkilerde cevap olmuyor 😂😂😂😂
Zulbiye ZeynepDuru17 aynen bende valla. Normal görünüyor ilk oğlum normal doğduğu için her an bekliyorum size tarih verildi mi
ZeynepDuru17 dogurangaplumba kanka dün de burda yoktu bakım varmış o yüzden kesmişler di burda yok yağmur falan
ZeynepDuru17 dogurangaplumba alt tarafa baskı olunca korkuyorum bende ama fazla şey yapma büyüdüğü için oluyo açılmam oldu falan sanıyorum ama öyle olmuyo