zey-nep11 Limonlukekkk benımde yoktu prolaktın 44 cktı belkı ona ıyı gelır dıye aldm bende yumurtlama oluyo suan sanırım bıraktım kuzum bırakmak gerekmiş sen yumurtlama gorene kadarmı kullandın?
Mrvsmt2502 hulya98 soğan kürü iltihap dökme açısından işe yaradı ama bende hormon düzensizliği yokmuş boşuna uğraştım hprmpn ilacı kullandım 🤷♀️ işk kan tahlili verdiğim gün ovülasyon günümmüş ama doktor bana bunu söylemedi meraktan tekrar tahlil yaptırdım değerlerim normal çıktı.
Mrvsmt2502 hulya98 tabiki çok iyi olur. Ben reglimi düğün günüme denk geliyor diye öne çekmek için içmiştim evlendim 1 kere regl oldum hamile kaldım
hulya98 Mrvsmt2502 allah bagislasin bebeğini canim darısı hemen başıma 🥰 ben daha hiç regl olmadan evlendiğim gece martta hamile kalmışım ama maalesef kaybettim bebeğimi temmuz başı israrla pıhtılaşma testi yaptirdim annemde teyzemde olduğu için bakalım sonuçlar ne zaman gelir artik
Limonlukekkk zey-nep11 ben yumurtlamaya kadar kullandım zaten o ara tatıldeydık tatilde gebe kalmışım yani 😂 eve dönunce kullanmayı unuttum 12 gun sonrada gebe oldugumu öğrendim şu zaman bırak bu zaman bırak demek saçma bence çünkü bu ilaç değil bitkisel kür
zey-nep11 Limonlukekkk yumurtlama oldugu zMan bırakılıyormuş ondan hanı bebek tutunursa dusmesin diye okdr etkılıymış ondan ay inşallah banada nasip olur. Yumurtlama akıntım geldi kasıgımda ağrıyor bu aksamda ıccm yarında ıcer bırakırım 5 gundur kullanıyorm
Limonlukekkk zey-nep11 hangi bitki o kadar etkili olabilir allah aşkına 😂😂 ama için nasıl rahat edecekse öle kullan kuzucum
zey-nep11 Limonlukekkk zeynep güzelim ♥️ Ayyy ne güzel kalbin var Allahım razı olsun inşallah sende sağsalim doğumunu gercekleştırırsın♥️ valla cok mutlu ederim hamılelerın duası cabuk kabul olur muharrem ayındayz valla ne gzl oldu böyle tanışmak ♥️🤲🏻
Elif_tozr civan perçemi aslan yelesi hayıt otu ve çoban çantası Kızlar ben bunları kullandım o ay da gebe kaldım tabi ki bunlar nasip işi ama bu kürü uyguladığım ay gebe kaldım Ve bu ay da maydonoz süt buharı uyguladım
zey-nep11 aleynanur_gzl merhabaaa hayır macunu aldım ben kullanıyorum 15 gündür cok merak ediyorum nasl olcak acaba dıye🫶🫶♥️
zey-nep11 aleynanur_gzl ay inşallah yaa bende baya okudum yumurta guclendırsin dıe aldm baska sorunum yok ama nasip bakalm