Fundamustafa35 aleynanur_gzl merhaba ben dün hayit tohumu ve yanında tablet şeklinde sam şişede aktar önerdi hayıt tohumun yanında kullaninca daha çok etkisi olurmuş onu kullanmaya başladım sabah içtim birde akşam ama hayıt tohumun tadı ÇOK KÖTÜ ne yapabilirim onun için acaba
elvangnc Fundamustafa35 kisiden kisiye degisiyo kuzum biz inanip icelim havuc ve incir de ic vitaminde kullan valla cocuk olursa full vitaminli olacak😂😂😂
SiriusAb elvangnc Hiçbiri 😅 Benim lh yükseldi 2 ay içinde. Fsh da sabit kaldı. Ama yapıp hayrını görenler var. Denemekten zarar gelmez .
Fundamustafa35 Hayıt tohumu kaynatiyorum içiyorum ama tadı çok kötü onun için birşey yapamaz mıyım acaba
cebellato Fundamustafa35 merhabalar ben içine bir kaşık bal karıştırıyorum öyle deneyebilirsiniz tadını bayağı kırıyor :)
zey-nep11 Limonlukekkk maşallah♥️ bnde macuna başladım dun bugun bakalm olucakmı gec geldı kargom adet bıtımınden ıkı gun snra basladım bakalm inş işe yarar sz nasl kullandnız ılk ay🫶
Limonlukekkk zey-nep11 günde 2 kaşık yedım sabah akşam bide keçiboynuzu yemiştım hemen gebe kaldım zaten
elasevgi Zhdnl Ben hayıt suyu içtim ve o ay hamile kaldım inanılır gibi değildi gerçekten instagramda dogalozlem diye bir sayfa var o satıyor kendısı yapıyor hayıt suyunu ondan aldım
elasevgi Oksuruksurubu sadece 1 ay kullandım ve mucize şekilde hamile kaldım adetim inanılmaz düzensizdi üstelik cilt sorunlarım vardı iyi geldi bana
Eda043 elasevgi bende kullanmaya başladığım aydan itibaren 2 ay düzenli adet oldum 3. Ay yani Şuan 40 günlük gecikmem var hamile olduğunuzu nasıl anladınız
0127ryhn Arkadaşlar bende hayıt macunu kullanıcam adet günümdu dün olmadım olmayı bekliyorum pcos var bende hamile kalamıyorum hayitmacununun faydasını çok gördüm nasıl kullanıcam bilgilendirir misiniz ve ne kadar süre kullanicam
Ecem0707 Zhdnl ben 1 aydır kullanıyorum hayat tohumu kuru incir ve havuç kaynatıp içiyorum sabah öğle akşam doktorum dedi bende pocs var iki aydır regl olmuyorum normalde de olmuyor saten düzensiz hayırlısı bakalım hakkımız da