3_oglan_annesi Balkonum açık kuşlar çok konuyor yetmiyor 💩unu bırakıp gidiyolar midem almıyor temizlemeye kuşların konmamasi için ne yapabilirim
Rabiul 3_oglan_annesi hahah benimde öyle temizledim gün ne güzel temiz balkon hemen kaka yapmalıyım diyorlar😆😆 Trendyol da kuşkonmaz var plastik ona bakabilirsiniz bende düşünüyorum anneannem de alüminyum folyo asıyordu uçuştuğu için kuşlar konmuyor
Betul-97 3_oglan_annesi Benimde öyleydi terasın kirişlerine konuyorlar mermerlerim hep kuş pisliği oluyordu bizde kuşkonmaz aldık plastik dikenli onları taktık şimdi konmuyorlar öyle bir şey takabilirsiniz
3_oglan_annesi Rabiul fukyo mantıklı ama demirler var rüzgar dolandiriyo poşette bağlı kuskonmaza bakım bn iyisi
3_oglan_annesi Adenala poşet bağlı ama yemiyolar 😂😂 bı ara CD taktım demire vuruyodu tak tak diye eşim gece uyuyamiyodu sesden rüzgar vurunca carpiyodu çıkardı mecburen
Betul-97 3_oglan_annesi Bunu aldık uzun olduğu için ortadan kestik klipsle de tutturduk yapıştırmak istemedik
OktaycanveAnnesi İstediği gibi yapsınlar benimde açık hayvanların yaptığı hiç bişe canımı sıkmıyor insanların yaptıklarına sinir oluyorum ben😅
Betul-97 3_oglan_annesi Yok zaten anlıyorlar konmuyorlar birkaç kere denemişler biraz dönmüşler oradan anladım sonra vazgeçtiler herhalde artık😊😊 Fotoğraf atayım biz böyle yaptık yoksa her gün yıkasam yine de pis oluyordu baya fayda etti
3_oglan_annesi Betul-97 anldm bnde resim attım hala mermer kirli yagmurda yaşı vıcık vıcık olmuş nasıl temizleyim bilmyrm 🙈