Ayseeeeylmazzz Ben bu bebişe nasıl kilo aldıracağım hanımlar ? 😑 34+2 de 2200 gr doktor bebeğime küçük dedi 😞
Emell Ayseeeeylmazzz canim biz 29 haftaligiz. 10 gunde 110 gr almisiz.kilo alimi yavas dedi bugun dr. Bol bol muz kasar ye dedi.bi dene istersen. Bende basladim bunun yani sira badem antep fistigi kiwi ceviz saglam beslenecegiz
Ayseeeeylmazzz AlyaSu hayır vitamin kullanmıyorum Demir düşüklüğü için ferrum iğne maltofer ve magnezyum kullanıyorum vitamin mi kullanmam gerekiyor
AlyaSu Ayseeeeylmazzz bende demir ilacı kullanıyorum bide damla var tam hatırlamıyorum ama 14 haftalıkken galiba vitamin ilacı da vermişti ve faydası var galiba canım
Aysun2834 Ayseeeeylmazzz omega3kilo aldırıyor diye biliyorum birde muz kaşar peynir pekmez sade soda bunlarda bebeğe kilo aldırıyor
Ayseeeeylmazzz AlyaSu anladımm . Canım Cuma günü kontrolüm var doktoruma sorucam normalde doktorum çok iyi diyip yolluyordu bugün acile gittim agrılar yüzünden acilde ki doktor bebeğime küçük dedi benimde kafama takıldı
Aylasrsn Süt muz kasar ye canim son haflarinda bu sayede aldirabilirsin kilo. Vitamin hapi veriyor doktorlar aslinda bende 33 haftaligim hala iciyorum vitamin hapini
Ayseeeeylmazzz Aylasrsn teşekkür ederim şuan sizden duyuyorum vitaminleri doktorum iyi diyip yolluyordu bugün acile gittim oradaki doktor bebeğime küçük falan bişeyler dedi üzüldüm Cuma günü kendi doktorumla tekrar konusucam bakalım hangi vitamin kullanıyorsunuz
AlyaSu Ayseeeeylmazzz inşallah sağ Salim kucağına alırsın evladını canım, konuş doktorunla son haftalarda bebek kilo alırmış zaten umarım senin miniğinde alır o kiloları 🙏
Ayseeeeylmazzz nnc saglıklı olsunlar tabi önemli olan orası ama bide ultrasonun verdiği kilodan daha az doğarsa diye korktum bian😞
Aylasrsn Ayseeeeylmazzz ben decavit kullaniyorum. Ama cok kabiz yapiyor ve kilo aldiriyor. Ama mecburen kullaniyorum suan 33+4 haftaligim 4 gunde bir kullanmaya basladim
Ayseeeeylmazzz Krasivyy hayır yazmadı 😞 tutturmuş bi maltofer magnezyum başka bişey vermedi 2 aydır Cuma sorucam bakalım niye vermemiş
Beriliko Vitamin bende kullanmıyorum doktorum gerek yok dedi hep kullandırmadı inşallah hata değildir
Zmraemr Beriliko son haftalarda bebek vitaminleri sizden aldığı için sizin değerleriniz düşüyor ve bu da halsizlik yapıyor her bünye bir olmaz ama bilginiz olsun
Pnrmk94 Benim bebeğim 2kgdı son doktor 1 hafta icinde kilo almassa alacağını söylemişti regenesis kullandım ve hergün 2 yumurta ye bol süt iç düzenli beslen kuruyemiş cok ye sürekli benim 1 haftada 700 gr aldı cok sükür
Bts Muz , süt ve yumurta bebeğe kilo aldırıyo diyorlar benim görümcem hep öyle yiyordu masallah 3 bucuk kilo felandı bebek doğduğunda
Krasivyy Ayseeeeylmazzz bana 12 haftada vitamin omega ya başlatmıştı 16 haftada denir ilacına başlatmıştı dr u değiştir canm folik asit citamin takvileri önemliydi hamileliğin ilk xamanlarında şimdi bol bol muz kaşar süt iç kilo yapsın bebişe
Ayseeeeylmazzz Muhoensar bian sevindim aynı kiloda duyunca ya kiloya takılmıyorum aslında ama küçük falan denilince korktum