ysfesra2438 ysfesra2438 Aslında bakarsanız benim tedavi sürecimde de 100-120 ye çıkmış olabilir.Sonuçta ilaçlar da gerçekten tedavi merkezinden fazlaya çıkıyor.Ben tedaviden önce bu şekilde olduğunu hiç düşünmemiştim.
Nur_acikgozer Bbk88 biz memorial şişli de yaptırdık 50 bindi yanlış hatırlamıyorsam ama bizim biraz daha maliyetli genetik taraması yapıldı tedavi öncesi tüm testlerimi de özelde yaptırdım ilaçlar, testler transfer yumurta toplama hepsi 120 130 bin civarı tuttu
Allahvargamyok ivfbaby ay benim doktorumda oydu muhteşem bir doktor biraz tuzlu evet ama herşey istediğin gibi oluyor çok şükür kızım 1 yaşında şu an bidaha düşünsem yine bahçeci 😇
ivfbaby Allahvargamyok sağlıkla büyüsün prenses ☺️ gerçekten öyle çok pozitif bir aytaç hocam. Emeği çok sağ olsun
Birhayalimvr Bbk88 1.yi medikalparkta denedim 1 yumurta toplandı ilerlemedi iptal oldu tedavim. Amh 0.97di 1 yıl önce dün baktırdım 0.003 çıkmış şoktayım halen böyle bişi nasıl oluyor anlamadım
madameux Bbk88 bu bahcecide yanlis embriyo transferi meselesini biliyor musunuz googlea bi yazın isterseniz