ysfesra2438 Bbk88 Brüksel Tüp Bebek Merkezi 👍 Prof Dr Cem Çelik doktorumuzda.Enerjisi yaklaşımı ile çok iyi bir doktordur.Tavsiye ederim.Zaten o da Bahçeciden buraya gelmişti.İlk denememde oldu 31.haftadayım.
ysfesra2438 Limonlukekkk Biz başladığımızda 35-37 civarıydı İlaçlar hariç(Mayıs 2023).Transfer zamanı sormuştum merak edip Ekim ayında 49B di.
Bbk88 mrp2023 için rahat etsin canım genelde illa cektirilmesini istiyorlarmış tup bebek oncesi de ben hsg çektirirken kizin Birisi tüp bebeğe basliycam doktor istedi dedi
Bbk88 Ozlem_Ada_08 ne güzel ne mutlu size ❤️🩹Allah inşallah bana da nasip eder 💓 fiyatlar sadece transfer ne kadar acaba
Ozlem_Ada_08 Bbk88 Amin Allah size de dinleyen herkess nasip etsin inşallah en çok ta bu yolda mücadele edenlere Şimdiki güncel fiyatından bilgim yok maalesef Biz Aralık ayında yapmıştık tekrardan transferim Mart ayında oldu
ysfesra2438 ysfesra2438 Aslında bakarsanız benim tedavi sürecimde de 100-120 ye çıkmış olabilir.Sonuçta ilaçlar da gerçekten tedavi merkezinden fazlaya çıkıyor.Ben tedaviden önce bu şekilde olduğunu hiç düşünmemiştim.
Sinemb1406 Bbk88 ben 1.5 yıl önce İstanbul Avrupa yakasında yaptırmıştım. Rahim dinlendirme fiyat dahilinde ancak embriyo dondurma bin tlydi. Total herşey dahil 70 80 bin civarı gitmişti.