Merhaba arkadaşlar,

Düzce Akçakoca’da bulunan Osmaniye Mahallesi / Çuhallı Plajı yakınları nasıl bir yerdir, yaz - kış oturumuna uygun mudur, denizi, plajı nasıldır, merkezi bir konumda mıdır, kışın ulaşım konusunda dolmuş, minibüs, otobüs seferleri sorun yaşanır mı, yakınlarda hastane, poliklinik vb. var mıdır?

Bilgi verebilirseniz, çok sevinirim.
Teşekkür ederim.

Aycha ben akçakocada okudum tabi bundan bi 10 yıl önce eminim 10 yılda değişmiştir ama minibusler vardı akçakocanın içinde devlet hastanesi var zaten ereğliye 45 dk düzce merkeze yarım saat mesafede minibusler ozman 1 saate yarım saatte bir kalkıyordu denizi karadeniz olmasından dalgalu ama biz okurken denize girenler vardı ama çok sığ bir deniz değil diye biliyorum küçük sevimli biryerdi

Düzceli ve /veya Bolulu arkadaşlar varsa; yeni yorumlar rica edebilir miyim?

Teşekkürler.🌷

7 ay sonra
      21 gün sonra

QueenMommy Merhaba,
      Ben, İstanbul’da yaşıyorum.
      Bir arkadaşım için sormuştum.

Güzel bir yer yazları gidiyoruz. Denizi çok yuzmelik bı deniz değil ama kumlu plaj da sahil keyfi güzel oluyor. Esnaf i biraz kazikci ve pahalı, insanları güzel, deniz kenarinda bol bol oturacak kahvaltı yapacak yerler güzel, ulaşım yarım saatte bir ama her yere yurunuyor ama biraz bayirlari fazla:)

QueenMommy neresinde oturuyorsunuz akçakocanjn istanbuldan gelin geldim hiç arkadaşım yok tanışmak ister misiniz

bir ay sonra