0127ryhn akkrn sordum canım yumurtlama degil tesekur ederim söylediğin için sordum yumurtlama değilmiş gebeliktende olabilir ya da adet olucagin zamanda lh hormonu yükselirmis bundanda kaynaklanabilir dedi yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçtiyse gebelik testi negatif çıkıyorsa bekle 4 gün sonra tekrar gebelik testi yap ya da hamile değilsende zaten bu sürede adet olursun dedi
0127ryhn akkrn ben zaten gebelik testi yaptım negatif çıktı silik bile çizgi çıkmadı muhtemelen dediği gibi adet dönemi oldugu için böyle çıkmış dedi hamile olsam kesin testte çıkardı diye düşünüyorum yine beklicem zaten adet olmazsam bı kaç gün sonra tekrar test yaparım
-37- 0127ryhn bugün karnım ağrıyor kuzum adet olcam gibi az önce lavoboya gittim böyle açık pembe gibi vardı.sanirim olcam bı an üzüldüm😔ilk deneme ama ne bileyim .sen ne yaptın
0127ryhn -37- hayırlısi olsun canım devamı gelmezse yarın test yap bnde birşey yok simdilik ara ara sancı oluyor saniyelik birşey yani hemen geri geçiyor olurum bende heralde bı kaç güne
-37- 0127ryhn devamı gelmezse hamilelik durumu olur mu ki bilemedim Yani hiç başıma gelmedi bu durum bana göre o kan geldi ya ben adet oldum diye düşündüm artık ve bu ay bitti gibi geldi.dur bakalım sende bı şey yokmuş daha inşallah sen adet olmazsin
0127ryhn -37- yani yerlesme kanamasida oluyor ya yani yoğun şekilde gelmemiş anladığım kadarıyla o yüzden diyorum canım yerleşme kanamasi da olabilir benim oğlumda öyle olmuştu yerleşme kanaması 3.4 damla geldi adet olucam sandım olmadım ertesi günü kanda hamile olduğumu ogrendim yani bekle bakalım devamigelicekmi gelmezse test yaparsın haid inşallah hamilesindir
0127ryhn -37- inşallah ikimizde hamileyizdir ama ben negatifi gördüm ya açıkçası pek umudum yok o yüzden
-37- 0127ryhn inşallah ama çok moralim bozuldu 😔ilk deneme daha ama.yerlesme kanaması adetten önce oluyor diye biliyorum ben.dun bugün adet günü ya o yüzden onu dusunmedim.peceteye bir iki damla suruntu gibi uçuk pembe geldi.hatta pet koydum şimdi ama inan bı moralim bozuldu
0127ryhn -37- belli olmuyor canım bence kişiden kisiye değişiyor zamanı ewet burda bende okudum adet öncesinde yerleşme kanaması ama ben hamileyken tam da adet günümde yerleşme kanaması oldu adet olucam diye düşünmüştüm ama devamı gelmedi zaten klomen kullanmıştım ve çatlatma ignesi olmuştum adetten gününden bı sonraki günüm kontrolüm vardı o yüzden testte yapmamıştım direk hastanede öğrenmiştim belki inşallah seninde böyle birseydir
-37- 0127ryhn belki soyledigin gibidir canım benim belki senin gibi olur dururumum.sen adet günü olduysan eğer belki bende oyleyimdir bakalım devamı gelecek mi🐣kendime kızıyorum şimdiden moral olarak ilkinde çokersem süreç uzarsa ALLAH korusun demek ki çok uzulcem. Neyse sen haber ver emi güzel haberler
0127ryhn -37- aynen canım sende bugün olmazsan yarın test yap öyle insan uzuluyorgercekten korunurken sanki korunmayı bırakınca hemen o ay hamile kalacak missin gibi geliyor insana ama denemelere başlayınca öyle olmayınca üzülüyor strese giriyor insan
-37- 0127ryhn aynen öyle kuzum, eşim çok emindi denemeye başlamadan,korunmayi bırakınca hemen olur diyordu.o beni biraz bu havaya soktu ne bileyim.bakalim takıp edeyim olur mu yarına kadar ,ya da sonra
-37- 0127ryhn canım oldum ven😔 22sinde oldum epeydir girmiyorum burayada kafami rahatlatmak için.sen ne yaptın?