0127ryhn -37- yok canım onu yaptiktan sonra soylediler ben negatifi gördükten sonra aslında farkedermi bilmiyorum yani ben ilk gebeligimide ilk idrarla yapmadım pozitifti yani sanmi olsa bugünkü testte çıkardı diye düşünüyorum bence yumurtlama günü yine o yüzden koyu çıktı ama bakalım yinede ilk idrarla yaparım bu kez
0127ryhn -37- zaten bozuldu canım benim moralim çok bozuldu hemde çünkü ovulasyon. Testinde görünce ben dedim tamam bu kez oldu galiba dedim ama erken gebelik testinde de negatif görünce 🤦🏻♀️ çok modum düştü yine
-37- 0127ryhn canım benim dur hele yaa daha günümüz var geç döllenme olur daha adet olmadin.sakın modunu dusurme
-37- 0127ryhn ondan dedim sana yapma bakma diye,belki geç döllenme olur ,şimdi moralini bozdun.ben direniyorum günü bekliyorum olursa adet olmazsa sonrasina bakarım diye .ama bı seyler bitmedi daha biliyorsun
-37- 0127ryhn genelde ilk idrar diyorlar ya, benim hala senden umudum var.modunu düşürme lütfen bekleyelim sende sakince bekle lütfen
0127ryhn -37- aynen ya keşke yapmasaydim ya işte ovulasyonda pozitifi görünce ben çok umutlandım o yüzden yaptım keşke ovulasyonda hiç yapmasaydim ama işte gördük bı kere artık daha duramam yerimde adet olana kadar 🤷🏻♀️
0127ryhn -37- öyle canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın zor süreç çünkü 🤲🏻🤲🏻
-37- 0127ryhn beni de neredeyse gaza getirecektin🙈şaka bı yana bozma moralini ,neden yaptım deme.yapman gerekmiş yapmışsın,pişman olacak bı şey yok.hala adet olmadin o yüzden düşünmemeye çalış
0127ryhn -37- hakketen ya😁😁 yok yok sen yapma bekle 2.3 gün adet olmazsan yaparsın hadi bakalım güzel haberler inşallah 🤲🏻
-37- 0127ryhn yok canım benim ya tuvalete gidince bı korkarak giriyorum🤭🤭 benim yumurtlama döneminden beri kasıklarım karnımın alti ağrıyor geçmedi hiç onun dışında bı şeyim yok.
-37- 0127ryhn her beklicem direndim ama sen bugün diyince yapsam mı dedim yok kızım dur durdugun yerde dedim🤭🤭olmazsam eğer ona göre bakarım artik