izobellaaa-_- Meryem25_25 tam aynı yerden olmuyormuş ki kesinti aman askında doktorlar iyisini bilir sonuçta ama bakalım soracağım 😊
yalandunyaa izobellaaa-_- aynı yerden nasip kesi olmuyor kız Ay çok zor sezeryan ya bende 2. Hamileyim korkuyorum vallahi 😔
Meryem25_25 izobellaaa-_- içten yırtılma oluyormuş bebek büyüyünce. Neyse ya hayırlısı olsun. Ne zaman soracaksın buraya yaz merak ettim 😄
izobellaaa-_- yalandunyaa valla geçen bana öyle dediler bir al ml yerden falan diye ama olup göreceğiz ben hiç korkmuyorum ya birinci çok güzel geçmişti korkutma kendiniii
Fundahakanb izobellaaa-_- ikinci zaten sezeryan normal olmasın mantığıyla bakıyorlar .sebebi 38 de almalarının doğum kanalına girmeden hemen almakmış . Yoksa normal doğuma ilerleyebilirmiş
eceyc314 Momcrn normalde 39 u bekleyecektik ama bebeğin baskısı varmış ilk sezaryen yerime. Doktorum sancı gelmesi riskine giremeyiz 38+1 e planladı doğumu. Ama ben bir kaç gün daha beklemek isterdim🥲
AnnesininBaliii07 Momcrn kilosu iyi diye düşünüyorum ondanmi verdi acaba zaten 6 aylıkken 1 hafta ileri almıştı son adet tarihim, yani 1 hafta ileri almasaydi 38+6 olacaktı 1 hafta ileri aldığı için 37+6 oluyor ama bebeğimin kilosu iyi çok şükür
Melosunannesii Momcrn kişiye ve bebeğin durimuna göre değişen bişey görümcem 39+3 de oldu iknci sezeryani ben 37+0 da
Eminebil Meleknurcinar Merhabalar canım, devlette doğum yapmaya korkmuyor musun. İlgi alaka özen gerçekten iyi mi🌸🤍🌿
Meleknurcinar Eminebil valla ben ilk kızımı özelde oldum şimdi özeller başını almış gidiyor ama gittiğim doktor da özelden devlette atanmış ama çok ilgili ve alakalı özelde gördüğüm ilgiyi doktorum da gördüm sadece beni korkutan şey belden uyuşturmalari olduğu için detirginim
Melike00guven Momcrn Özel hastane mi devlet Hastanesi’nde mi olacak acaba bende ikinci doğumumu bekliyorum ilki sezaryen ile olduerak ediyorum sizin sorunuzu