Anneeadayi3 Ugurhilal bende sizin gibiyim sezeryan olucam korkuyorum siz genel mı oldunuz ilk doğumunuz nasıldı
Cylnmrym Anneeadayi3 ben 5 gün önce ılk dogumumu yaptım elhamdülillah mecburi sezeryen oldum yarıdan uyuşturuldum gayet ıyı olfu sızede onu tavsiye ederım eger sezeryen olmak zorunda kalırsanız
Ugurhilal Anneeadayi3 spinal oldu ilki bunu da öyle istiyorum bayılmak istemem yani çok kolay geçmişti inşallah bu doğumum da kolay geçer herkesin inşallah kolay geçer
Anneeadayi3 Cylnmrym ben kendim sezeryan istiyorum spinalde ağrı çok oluyor diyorlar o yüzden bir tık o korkutuyor gözümü migrenim ve bel ağrım zaten normalde de olan şeyler spinalde olursa diye
aresinannesi1 Ozgeveysi al bendende o kadar uykularım kaçıyo asla uyuyamıyorum 37+4 günlüğüz hem zorlaştı her şey doğurmak istiyorum hemde istemiyorum sonraki süreç gözümü korkutuyo falan erkenden lohusa psikolojisine mi girdim anlamadım
4ysegulec aresinannesi1 ben de 37+3 hangimiz önce doğum yaparsa anlatsın gelip buraya lütfen merak ediyorumm.🥺
Ozgeveysi aresinannesi1 ay evet ya benim özgüven de yerlerde psikolojim bozuldu bide herkesin çok bilmiş konuşması yok gorcem ben seni felan diyenler oluyo ayar oluyorum
aresinannesi1 Ozgeveysi Evt gereksiz yorumlar çok iyi günlerin şöyle böyle diyolar bunu diyenlerde hep 3-5 çocuk sahibi ya acıdan zevk alıyolar artık yada ruh hastası gibi milleti manipüle etmeye çalışıyorlar