Bebekim123 Ay iyi bari yalnız değilim bizde 15+1 günlüğüz bizde öğrenemedik göstermiyor sıpa yaaaa🤦🏻♀️ Dün devlette gittim doktora bana kız dedi üstelik 16+3 günlük dedi bir hafta önden gidiyor dedi bugün kendi doktoruma gittim bebek haftasında ilerliyor dedi cinsiyeti göremedi bacaklarını kırmış eller kollar kafa hareketli 😍 doktorumda göstermediği için kız demiştir genelde öyle diyorlar ama belli olmuyor dedi onun oğluda 17.haftada göstermiş kendini valla neye inanacağımı şaşırdım alışveriş yapmak istiyordum
Merveangel Bebekim123 benim oğlumda 20. Haftaya kadar kapadı doktor hep kız dedi ama erkek çıkmıştı simdiki 15 haftalik 2 hafta sonra gidicem erkege benziyor dedi ama emin olamamisti ins kızdır tabi önce sağlıklı olsun
Melikeumut 15+2 den selamlar kizlar 🎊 biz 12 haftada ögrendik kızımız olucağını 🎊🎈🎊🎉 dr yüzde yüz dedi çünkü cimcimem bacaklarını full açmıştı annesini hiç üzmedi 😍😍😍😍
Bebekim123 Merveangel valla canım kız olsun erkek olsun diye tutturmayalım ben tövbe ettim en hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun inş. Ben kız kız diyordum bak şimdi böyle kaldım henüz bi’şey belli değil ama kararsızlık kötü bi’şey ama
Merveangel Bebekim123 tabi cnm öncesi sağlık erkek kız hiç fark etmez doktor erkege benziyor dediğinde bile icim icime sığmadı cok mutlu oldum biz insanlar hep olmayanı istiyoruz ilk doğumum cok cok zor geçti 3 ay sonra duzelebildim ikinci cocugu o yüzden cok erteledim allah bize nasip etti hersekilde kabulüm:) ama nedense hep kız hissediyorum başından beri erkek istemedigimden deil asla ama nie böyle hissediyorum anlamıyorum
Bebekim123 Merveangel ya bi’tane oğlun varsa elbette istersin kızı ikiside nimet yani insan olmayanı ister Allah hepimizin gönlüne göre versin canım 🙏🏻 Demin görümcem anlatıyor kadının birinin üç oğlu varmış 4.yapmış kız olsun diye doktorlar hep kız demişler çocuk doğmuş erkek kadın kabullenmemiş bu benim çoçuğum değil diye emzirmemiş dahi büyük travma etkisi yaratıyor cinsiyet insanda insan bi’şeye adapte olunca
Merveangel Bebekim123 aa çok kötü allah herseyin hayırlısını versin cnm allahtan illa kız erkek diye tutturmuyoruz hepsi evladimız canimiz ama o psikoloji ile çok kötü olmuştur herseyi pembe hazirlayip onuda çok iyi anlıyorum
Bebekim123 Merveangel az önce bi’post okudum canım kadına 24.haftaaya kadar kız demişler %99 iki farklı doktorda kız demiş sonra bi’gidşyor erkek 😱 kadın doğum yapmış erkek bebek
Bebekim123 Merveangel en iyisi teslim olmak valla Allah’tan en hayırlısını istemek ben buna inandım bugün beklentiye girmeyeceksin
Smrthtklc Nrmnulkr 12 haftalıkken 2li tarama yapan Perinatoloji Uzmanı kız bulguları var dedi. 14 ocakta 3 lü tarama için gidecem bakalım ne diicek çok merak ediyorum. İki tane oğlum var çok istiyorum hayırlı sağlıklı bir kızım olsun 🙏🙏
Nrmnulkr Smrthtklc allah gönlüne göre versin canım inşallah birde şu ikiliden nasıl anlıyorlar doktorlar da aksine orda gözükmez diyorlar 🙄
Smrthtklc Nrmnulkr canım, benim yaş gereği ve özel bir durumumdan dolayı riskli gebeliğim vardı ayrıntılı inceledi yarım saat kadar, normal gittiğim doktorum söylemedi incelenmesi için oraya gönderdiğinde öyle söylemişti