iremd-1798 Zeynomsu bebek aşağıda duruyor diyorum normal diyor sadece evet cevap veriyor ama çok tatmin etmiyor ne yazık ki cevaplar
Zeynomsu iremd-1798 çok hasta görüyorsa yoruluyordur belki. Güvenmiyorsan hekimi değiştir. Kafana takarsın yoksa
iremd-1798 ZeynepDuru17 teşekkür ederim ❤️ üzülmüyorum bebişimi etkilemek istemem iyi olsun gerisi boş da işte heyecandan her şeyini her gittiğimde öğrenmek istiyorum
iremd-1798 Zeynomsu yaniii yeni gelen doktorlar var ama herkes eskilere sardığı için kolay kolay randevu alınmıyor hastası çok yaşı da var heralde ondan gerçekten yoruldu. Değiştirsem bir kaç tanesini biliyorum azarlayan türden diğerleri yeni emin olamadım
Serendipity16 merve_alan04 bana sadece 2 kere ultrason kağıdı verdiler ben artık sedyeden kalkınca ekrana bakıyorum ekranda yazıyor en son kilosu falan
Merveasm iremd-1798 ilk gebeliğimde hep devlete gittim her defasında söyledi ve resimde verdi bu ikinci gebeliğimde aynı şekilde söylüyor ve ultrason esnasında ne soruyorsam cevaplıyor doktorla alakalı olsa gerek
Zey__23__ iremd-1798 kilosunu söyledi benim doktorum pazartesi gitmiştim ama fotoğraf yok ve bebeği göremiyorum tabi ki kendi bakıyor geçiyo
Havva2626 iremd-1798 Makine iyi değilse o zaman nasıl bebeğe bakabiliyor hasta mı değil mi bir sorun var mı diye? Öylesine bakmış oluyor o zaman.
Meyranas iremd-1798 devlette muayenelerimi oluyorum ne söylemeleri var nede ultrason vermeleri e nabızdan bakıyorım kendim
Aymirac iremd-1798 aa ben devlete gidiyorum ultrason kağıdıda veriyor kilosunuda söylüyor ultrosan kağıdını ben istemeden çıkartıp veriyor
MorKelebek54 iremd-1798 bazi doktorlar diyo ama ultrason kagidi vermiyolar cogu kagit bitti felan diyolar bazen. Hatta telefonla cekmeye bile izin vermiyolar bazilari arkadasim maalesef ayni durumu yasiyo
Sbha_13 iremd-1798 soylemesi gerek evet cogu resim vermiyor ama kilosunu boyunu falan sana soylemeli Ben iki hastaneye gittim biri verniyordu ama oburu veriyordu ikiside devletti