amayinedeiyiilerledim iremd-1798 bana su seviyesini, rahim uzunluğunu, bebeğin kilosu ve boyunu söylüyor. Kalp atışını dinletip kağıt veriyor. Pek net olmuyor ama veriyor yine de🤭🙂
iremd-1798 amayinedeiyiilerledim hahah çok iyiymiş ya bizim ki kendi bakıyor asistana bir şetler diyor o kadar ben sorarsamda normal ya da değil diyor senelerin doktoru bıktı heralde anlamadım ki 😅
hasret1922 iremd-1798 dr dan bence ayni hastanede dr degistirdim herseyini soyluyor gosteriyor diyeri insanlara ters davraniyor soru sormak imkansizdi
Zeynomsu iremd-1798 benimki söylüyo. İleriden gidiyo ya da kafası şu kadar önde vs diye fotoğraf veriyo ama siyah beyaz. Renkli cihaz yok.
iremd-1798 Zeynomsu ya benim ki bir aksilik olsa söylüyor tabii de ilk kızım 2200 doğdu sorun yaşamadık çok şükür ama bunda da otomatik olarak kilosunu merak ediyorum en azından elimden geldiğince iyi beslenirim kilo aldıracak şeyler yerim diye
iremd-1798 amayinedeiyiilerledim yanii ben sorarsam bilgi veriyor bir de bu doktor bana bir daha çocuğun olmaz vs dedi ama ben kısa süre de hamile kaldım 😅 çok güvenilir doktor çok seviyordum ilk kızımda ama sanırım değişmiş ahhha
Sumruhazal iremd-1798 ben 5. Ayıma giricem hala cinsiyet bilmiyorum mesela 😅o yüzden detaylı bekliyorum bende aynı durumdayım
iremd-1798 Sumruhazal ben cinsiyet için özele gittim kız dedi 9. Haftada 16. Haftada devletteki dokyor da kız dedi sonra ayrıntılı ya falan girdiö cinsiyet demediler kızdır diye düşünerek alışveriş yaptım 😅 bir dahakine yeniden sorsam kızarlar mı diye düşünüyorum 😅
Zeynomsu iremd-1798 bence doktorunla alakalı . Sorduğunda yanıtlamıyorsa doktorunu değiştir çünkü gebelikte doktorla iletişim önemli oluyor
ZeynepDuru17 iremd-1798 benim.doktor da ayıyla uyumlu bı sıkıntı yok diyor ultrason vermiyor devletteki cihazlar ben fotoğraf cekebildigim kadar rica edip çektim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ya
iremd-1798 ZeynepDuru17 öyle tabii neyse bakalım farklı bir doktora da randevu alayım belki bir umut ondan bilgi alırım
Sevilc iremd-1798 başka bir devlet hastanesi varsa şehrinizde bir de orayı deneyin yorumlarda bana söylüyor yazanlar olmuş belki size de söylerler
iremd-1798 Sevilc bir tane daha devlet var ama kadın doğum yok sadcee gittiğim hastanede var doktor değiştirip deneyeceğim bakalım şansımı
iremd-1798 Zeynomsu bebek aşağıda duruyor diyorum normal diyor sadece evet cevap veriyor ama çok tatmin etmiyor ne yazık ki cevaplar
iremd-1798 ZeynepDuru17 teşekkür ederim ❤️ üzülmüyorum bebişimi etkilemek istemem iyi olsun gerisi boş da işte heyecandan her şeyini her gittiğimde öğrenmek istiyorum