Cerenglr SmyEsciv ben öğrenir öğrenmez ufak tefek azar azar her şeyini alıp koydum hep çok şükür bitti hiç eksiğimiz kalmadı bekliyoruz zamanımızı sağlıkla gelsin diye :)
SmyEsciv Cerenglr amin sağlıkla alalım kucağımıza zamanında 🥰 çok iyi yapmışsın keşke bende öyle yapsaydım ama korktum sonra çok yoğun çalıştım şimdi izne ayrıldım toparlamaya çalışıyorum herşeyi bir anda zor ve yorucu oluyor tabii 😊
Selinmoon Cerenglr Evet bizim de odası hazır sayılır , bebek arabası vs. Aldık , ben de senin gibi düşünüyorum. Haftaya kıyafetleri yıkayacağım inşallah. 🙏
Cerenglr Ruya17 heyecanlıyız tabi zaman ilerledikçe acaba nasıl bir süreç yaşayacağız diye kaygılar heyecanlar oluyor
Mommelike Kızlar sizinde bu haftalarda karnınız daha sert ve ara ara Taş gibi toplandığını hissediyormusunjz 29+5im şuan ben
Cerenglr Mommelike benimde aynı şekilde doktor kontrolündede zaten hep ayaklar kafada bi yerde toplanmış halde 😅
Cerenglr SmyEsciv Çalışınca tabi zor oluyor bazı şeyler Allah kolaylık versin tez zamanda halledersin umarım kolaylıkla ☺️
_ceylannnnyf Cerenglr Haziran sonu temmuz başı Şafak 70 Allahım kolay doğum nasip etsin herkese zaman geçtikçe doğumdan korkuyorum biraz ama inşallah çoook pozitif bir doğum olur herkes sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım 🫶🏻🧿🙏🏻❤️🙏
Cerenglr _ceylannnnyf amin inşallah rabbim herkese kolaylık versin doğumda güzel doğumlar gerçekleşsin inş 🤭🫠
Mommelike SmyEsciv aa öylemiymiş teşekkür ederim canım biraz rahatladım bende psikolojik olarak insan sertleşme sancımı diye düşünüyordum😅
Mommelike Cerenglr vajinada ağrı oluyor mu peki yani görünürde bişey yok bende ama oturdukça içerde uçuk çıban ağrısı gibi belirli bir bölgede ağrı oluyor 🥲😔😔
Aysegul166 Cerenglr 55 kilodan 77 ye çıktım kendimi taşıyamıyorum ilk aylarım zaten acillerde serumlarla geçmişti gece uyuyamaz sabah uyanamaz oldum oy anam oy çok zor geçti geçiyor