Demet_parlak49 Cerenglr benim de haziranda doğumum çok heyecanlıyım ya sanki bu haftalar daha hızlı geçiyor bende
Cerenglr snowglobe zaman hızlı geçiyor aslında ☺️ hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin inşallah ☺️
Selinmoon Cerenglr 29+4 haftalığız , haziranda olacak doğum 😍 Çok heyecanlıyım , hazırlıkları yapacağım çok geç vakte bırakmak istemiyorum. Senin nasıl gidiyor 🌸
Cerenglr Selinmoon ay seni hatırladım selinnn aynı hafta aynı günüz diye yine denk gelip konuşmuştuk 😅 çok şükür heyecanlıyız zaman hızlı geçiyor her gün biraz daha büyüyoruz bakalım sağlıkla o günler bir gelse ☺️
yeschef-13 Cerenglr haziranın ilk haftası bizimde tahmini doğum 32+4 den selammm bugün kontrol gününüzdü güzel sakin geçiyor
Selinmoon Cerenglr Evet evet konuşuyorduk canım 😍😍 Hep iyi olun 🙏 bende çok heyecanlıyım, endişeliyim Allahım 🥹 hazırlıkların nasıl gidiyor? Tamamlandı mı her şey? Paylaşım yapalım 🤣❤️
Cerenglr Selinmoon odası hazır eksik bir şeyi kalmadı şu anlık . İşte artık 30dan sonra diyorum kıyafetlerini yavaş yavaş yıkar ütüler koyarım hazır dursun her ihtimale karşı sende nasıl hazırlık durumları
SmyEsciv Cerenglr 31+1 le haziran bizimde:) çok heycanlı hemde kıyafet henüz birşey alamadım bir gün çıkıp toplıycam hepsini Eksiklerini almaya çalışıyorum bir şekilde falan Sizde durumlar nasıl herşey tam mı tamamı
Cerenglr SmyEsciv ben öğrenir öğrenmez ufak tefek azar azar her şeyini alıp koydum hep çok şükür bitti hiç eksiğimiz kalmadı bekliyoruz zamanımızı sağlıkla gelsin diye :)
Ruya17 Cerenglr zaman daraldikca heyecan artıyor 31+1 im Haziran 19a kdr dogum gösteriyor senin nasıl
Cerenglr Ruya17 heyecanlıyız tabi zaman ilerledikçe acaba nasıl bir süreç yaşayacağız diye kaygılar heyecanlar oluyor
Selinmoon Cerenglr Evet bizim de odası hazır sayılır , bebek arabası vs. Aldık , ben de senin gibi düşünüyorum. Haftaya kıyafetleri yıkayacağım inşallah. 🙏