Kedicik27 zey-nep11 hic bir doktor erkege bakmiyor .en iyi profesörlere gittm o bile ancak kadini araştıriyor sinir oluyorum
zey-nep11 Kedicik27 benm bu ayda adet gelırse esım sprm testi vericek skldm iyice esımde sorun yoksa ben artık rahım flmi cektirirm. Hayırlsıı herseyn zamanı var iişte
Mommerve Kedicik27 adetinizi bekleyin ben dün kaset testte silik gördüm sabah kan verdim ve hamileyim adetime 3 gün var geç döllenme olabiliyo acele etmeyin bekleyin sizede olsun inşallah 🌸
Mommerve Derennn700 dün senle konuştuktan sonra huylandım kaset test yaptım iki kere ikisinde de silik çizgi gördüm sabah kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim inş darısı sanada olur 🌸🙏🏻
Derennn700 Mommerve Allah razı olsun canım rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin sana bana isteyen herkese duaya ihtiyacım var ben yaptım negatif çıktı ama günüm bi gün geçti inşallah vardır bende de 🥹
zey-nep11 Derennn700 benm 5 gun gectı ıkıncı kere gecikiyor testler ngtf ama gelır adet ya ümidim yok sanmam olsa cıkardı benımde inşallah mucize olur
zey-nep11 Derennn700 yok be 😄 bı kadının 7 gun gecıkmesi normal kabul edılıyor dıye ıyıce beklıcem bır ıkı kere boyle heycanlanıp vermiştim husranla sonuclandı ngtfti kan hc ugrasamam. Ben gecıkmeleri ble umursamıyorum artık bacım😄😄😄🙈
esra00ozdmr Mommerve bence kan ver canım hem için daha rahat eder testler bazen yanıltıyor ben artık hep kan testi verme taraftarıyım hemde Kan testinde daha çabuk çıkıyor idrar testinden önce 🤲🙂
Derennn700 zey-nep11 canım daha öncede böyle gecikme yaşadıysan bekle ama benim regllerim düzenlidir 7 aydır hep aynı tarihte olurum bu ay bi gün gecikti yine şüphe varsa ihtimalde vardır
zey-nep11 Derennn700 benim hayatımda ilkkez subatta gecıktı. Kanverdim cıkmadı adet geldi ztn belki gec yumurtlama dedm gectim kenara ama bu ayda böyle gecti gec yumurtlamadıgıma emınım test ngtf bakalm nolcak