Sdtnrsvn Tantan açılmaniz olduğunu nasıl biliyorsunuz acaba, benim bi kaç hafta önce damla şeklinde kan geldi doktor o zaman çatı muayenesi yaptı bi de alttan cihazla bakmıştı bir daha alttan hiç bakmadı
Sdtnrsvn Tantan 😁 yok gerçekten bilmediğim için sormuştum. Ara ara bacak arama ağrı giriyor kimildayamiyorum o vakit açılma mi oluyor ki diye düşünmüştüm 🥹
225834zey Sdtnrsvn Kardesımınde 36 haftada safra asiti Değerleri yuksek çıktı hemen yatışını yaptılar hastanesıne sonra bir hafta gözetımde tutup eve yolladılar 37. Haftanın başında doğuma alıcagız dediler eğer bir sıkıntı olmazsa ise ilk normal deneyeceklerdi Ama bebek sıkıntıya gırer ıse açıl sezeryana alınacağını söylediler doğuma girdi açılması hiç yoktu fitil ile açılma sağladılar 24 saat sonra onu çıkardılar Sonra açılmalar biraz biraz yükselirken suyu geldi doğuma alındı normal doğum yaptı .sezeryanı bebek tehlıkeye gırer kalp atışları yavaşlar yada farklı bir sorun olursa deneyeceklerdı ama özel hastane dırek sezeryan dedi tahlıkeye girmemek için Kendi çalıştığı devlet hastanesı ılk normal deneyıp bişey olursa ani sezeryan dedi .
225834zey Sdtnrsvn Rica ederim şimdiden hayırlı doğumlar bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻
Yscebi 37+3 günün ilk saatlerinde doğdu oğlum. Suni sancı ile başlatıldı doğumum. Doğumdan tam 3 hafta önce öğrenmiştim gebelik kolestazı olduğumu, gebelik şekerimde vardı zaten. Sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim
Erzurumlianne Yscebi bende de aynı durum var. Şeker ve kolestaz. Bu sebeplerden mi 37 de geldi bebişiniz?
Yscebi Sdtnrsvn e Sdtnrsvn evet normal doğum oldu. Benim hiç açılmam yoktu bana balon kateter koydular (yurtdışında yaşıyorum prosedür öyle) ardından 3 cm açıklık oldu. Suni sancı + epudural ile yaklaşık 15 saatte doğum gerçekleşti. Doğumuma çok pozitif bakıyorum çünkü benim için hamilelik daha zordu, malum gebelik hastalıklarım vardı. Umarım herkes hayırlısıya sağlıkla kavuşur bebişine :)
Yscebi Erzurumlianne merhaba benim doğumum şekerden dolayı gerçekleşmedi çünkü diyetle kontrol altında tutabiliyordum. Tabi benim için çok zordu ama konu bebeğim olunca mecburdum :) kolestazdan dolayı doğuma alındım çünkü 40 haftayı beklemesi riskli oluyor hem bebek hem anne için
Yscebi Sdtnrsvn doğuma mı aldılar? Allah yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)