Sdtnrsvn Kolestazım var . İlaca başladık . 38+1 de doktor yatış yapıp doğumun olması gerekiyor dedi ama bana nasıl olacağını demedi . Nette sezeryan yazıyor .
Anne2509 Sdtnrsvn yakın zamanda ben de gebelik kolestazı şüphesi yaşadığım için araştırmıştım. Suni sancı ile de doğumu başlatmayı deniyorlarmış eğer normal istiyorsanız ve tabi doktorunuz da uygun görürse
Ecemp1610 Erzurumlianne neredeydi kasıntı ve nokta nokta kızarıklık oldu mu benim karın kısmında kaşıntı be minik minik benekler var alerji gibi 1 haftadır çatlaklarında çok fazla ve kaşınıyor ondandır dedim ama benekler korkutuyor
Erzurumlianne Ecemp1610 Ecemp1610 ayak içi, el içi olarak başlayıp vücuda yayılıyor. Sabaha kadar uyuyamadığımı biliyorum. Genelde beneksiz oluyor inşallah sizde kolestaz yoktur
Sdtnrsvn Anne2509 cevabınızı yeni gördüm. Önceliğim vajinal doğum ama sağlıklısı nasılsa öyle olsun inşallah
Tantan Sdtnrsvn bende de var kolestaz 37+5 im ilaç kullanıyorum değerlerim de düştü biraz ama sanırım haftaya suni sancı verilip doğumu başlatacaklar 1 cm de açılmam var şu an
Ecemp1610 Tantan merhaba kaşıntı var mıydı ve neredeydi kasıntı ve nokta nokta kızarıklık oldu mu benim karın kısmında kaşıntı be minik minik benekler var alerji gibi 1 haftadır çatlaklarında çok fazla ve kaşınıyor ondandır dedim ama benekler korkutuyor
Sdtnrsvn Tantan açılmaniz olduğunu nasıl biliyorsunuz acaba, benim bi kaç hafta önce damla şeklinde kan geldi doktor o zaman çatı muayenesi yaptı bi de alttan cihazla bakmıştı bir daha alttan hiç bakmadı
Tantan Ecemp1610 sadece karnınızdaysa korkmayın benim kollarım bacaklarım çok kaşınıyordu sonra her yerim özellikle ayak tabanları ve avuç içleri kaşınmaya başladı ama yinede doktorunuza bildirin bu durumu
Tantan Ecemp1610 benek benek olmadı kaşınan yerler tırnak izi oldu doktorum bana sadece karnındaysa kaşıntı sıkıntı değil demişti çatlamalar yüzündendir dedi ama benim her yerim kaşınıyordu
Ecemp1610 Erzurumlianne sadece karın çatlaklarımda kaşınıp sivilce sivilce oluyor bir gün sonra falan geçiyor