Semaa00nur BeyzaKahraman_ 23+5 iz daha hiç tahmini doğum günü söylemedi doktorum. Bir düşük yapmistim buda erken dogum riskli belki buyuzden. Rabbim sagliklica kucağıma almayı nasip ederse kızım olacak isim de kararsızım ama asel lina beğeniyorum hamile kalamdan önce istiyordum 🤗
LadyVERA 20+1 hafta bugün. Serklajlıyım o yüzden 37 yi görürsem dikişler alınır alınmaz gelir büyük ihtimalle. Ağustos son iki haftası birgün gelir benim hesabıma göre☺ Oğlumuz olacak kısmetse isim halen bulamadık.
Arse65 BeyzaKahraman_ yok o anlamda değil böyle kalın gibi mi şeyler kışa dönük yoksa yazlık tiril tiril mi aldınız anlamında
Zeyna_12 BeyzaKahraman_ 21 haftalık olduk 31 Ağustos tahmini denildi ama ne zmn gelceği tam belli olmaz adını da Gökçe Sena koyduk 🌸💕
Halenralpak Bizimde 20 agustos 22 +3 teyim cinsiyetimiz kiz ismi sıla olacak insallah ikinci kizim ilkinin adi idil
Sevcan62 BeyzaKahraman_ sezeryan olacağı için ağustosun 2. Haftası gibi olucak hayırlısıyla kızım olacak Umay,ada,deniz isimlerini düşünüyoruz daha karar vermedik 💕
Zuleyha_18 Gizemcakmakk uygulamadan mi bakiyorsunuz bulamadım ya 22 haftalığım şu kadar gün kaldı yazıyor ya ona göre hesapladigim da Eylül’ün ikinci haftasına filan geliyor ama direk gösteriyorsa bakmak isterim