Adsizbiri Mranaa vala bizde çok zorlandık hala da karar vermiş değiliz iki kızım var kız ismi çok ama erkek öyle değil
Arse65 Merhaba anneler bizde 20+3 deyiz çarşamba günü detaylı ultrason var kesin belli olur cinsiyet diye düşünüyorum, doğumlarımız hemen hemen aynı zamana denk geliyor kıyafet için neler aldınız mesela
BeyzaKahraman_ Arse65 Ben çoğu şeyini aldım hastane çıkışları biberon emzik yumuşatıcı vs ana ihtiyaçları almış oldum her gün zam geliyor herseye unisex alabilirsiniz veya da bez ıslak mendil alışverişi yapabilirsiniz
Lumlum BeyzaKahraman_ Ağustos 4 gözüküyor henüz doktorumuz tarihle ilgili bir şey söylemedi :) Bebeğimizin adı Ilgaz 🥹
AybarssMom___ BeyzaKahraman_ Benim doğumum da Ağustos ayına denk gelicek. Normal doğum yaparsam 15i görünüyor ama ben sezeryan istiyorum Ağustos başı doğacak inşallah. Aybarsi koyacağız ismini de
BeyzaKahraman_ Dilan3462 İlk ve içinden ne geçiyorsa onu koy bence fazla düşünmek kafa karıştırıyor 😂
Dilan3462 BeyzaKahraman_ artık karar verip hastane çıkış kapı süsünü yaptırayımda vazgeçmiyiö diyorum😂😂
BeyzaKahraman_ momofmychildren eşinizle kağıtlara yazıp çekin bence 😂 hem Anısı olur hemde kararsız kalmazsınız
Merymytm BeyzaKahraman_ ıslak mendil lerde kuruma falan olmaz inşallah ben o yüzden korkuyorum ıslak mendil almaya
Arse65 BeyzaKahraman_ yok o anlamda değil böyle kalın gibi mi şeyler kışa dönük yoksa yazlık tiril tiril mi aldınız anlamında