-2024 yenimama Hareketleri çok farklı sürekli tuvalete gidiyorum hiç normal değil arada ağrım oluyor ama daha hastane için çok erken tecrübeme güvenerek sakinligimi koruyorum sağ salim alıriz kucağınıma inseALLAH bir agrida sancida kurtuluruz
Anneeadayi3 Rabia6606 çok heyecanlıyım ve biraz korkuyorum bugün 34 olduk sezeryan istiyorum zaten bebişte kordon dolanması var doktorumda sezeryan düşünüyordu umarım sağlıkla doğar:)
meelooss 36+6 kaşıklarımda sürekli ağrı var bugün nst de ağrı çıktı bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻
Mlttm4141 35+5 olduk karnımda deli gibi hareket ediyor sanki savaş var içerde onun dışında idare etmeye çalışıyorum inşallah zmaaninda gelir
Greenleaf Rabia6606 34+2 yiz, sanki bu hafta artmaya başladı ağrılar, çalışıyorum da, daha geçen haftalarda demiştim ne güzel işlerimi halledebiliyorum hala diye de erken konuşmuşum biraz yavaşlamam gerektiğini fark ettim 🫣😇
Rabia6606 Ecemsi belki sezeryanla alırlar zaten 37 den sonra doğum normal kabul ediyorlar sanki . Geçmiş olsun bu arada tekrarlamaz ins . Sağ salim kucağımıza alalım ins bebislerimizi
Aycskn Rabia6606 doktorumun hesaplamasına göre şu an 37 haftalığım ve senelerdir aynı haftadaymışım gibi geliyor hem doğsun hem aynı bedende kalmaya devam edelim istiyorum muz yiyim çilek tadı gelsin gibi bir durum içindeyim🥺🥹😂
asell13 Rabia6606 35+2 olduk perşembe günü gün almaya gidecez heyecan sevinç korku hepsi var canım sağsalim bebeğimi dünyaya getirip eve gelmek istiyorum hem göz açıp kapayana kadar bitsin hemde her anını dolu dolu yaşamak istiyorum farklı duygular içindeyim vala 🥰😅
Nazarboncuguu Rabia6606 Rabia6606 Bende 35 haftalığım🥰 Heyecan korku panik hepsi bir arada cidden❤️ Rüyamda da 7 Mayıs gördüm Rabbim hayırlara çıkarsın 🫣🌼 Hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🦋
sencancoban 36+2 deyim bebeğin kilosu 3200 doktor kafası karın ölçüsü 38-39 hafta gibi dedi var mı bizim gibi İri olan nisan sonu mayıs başı gelir gibi dedi ama çatı muayenesi ya da doğum şekli konuşmadık kasılmam yok hafif ağrı yapıyo baskı asagıya o kadar
Aksutilayda44 Rabia6606 bende 34+1 haftalik hamileyim mayısın sonuna doğumum gözüküyor inşallah tam zamanında gelir kolay olur ilk doğumum olacak kızım olacak inşallah
Rabia6606 Aksutilayda44 iyi maşallah Rabbim kolay doğumlar versin ins . Benimde üçüncü doğumum olacak ins