Rabia6606 36 haftalık bir gebe mayısta doğum yapacak anne adayı olarak soruyorum size 😁Doğuma hazirmiyiz genjlerrrrr🥳🦸💃🕺 sanclariniz nasıl agrilariniz var mı ?
Alynq Rabia6606 hazırım kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum sadece gelişimini tamamlasın öyle doğsun diye dua ediyorum herhangi bir riskimiz yok ama zaman azaldıkça insan korkuyor erken doğar mı şu olur mu bu olur mu diye Allah sağ Salim kavuştursun İnşallah hepimizi🙏🏻💕🥰
Smhayg Rabia6606 normal doğum için bekliyorum bakalım ne zamn gelecek ama hem korkuyorum hem biran önce gelsin diyorum 37+5 deyiz ne çabuk geçti hala inanamıyorum
zeynep_c Rabia6606 çok kasılıyorum karnım çok sertleşiyor ve üstüne grip oldum her yerim ağrıyor bütün kemiklerim 😣😣 35+5
Cansu_Aslan01 36 +2 olduk 5 mayıs sezeryan günümüz ama heyecan yok neden bilmiyorum fazla çok fazla sakinlik var ve herkez şok
Gulsah67 Cansu_Aslan01 benimde doktorum 6 mayıs dedi ama şehir dışında doktorum yetişme korkusu var sadece 😌
biranneikievlat Rabia6606 İnşaAllah son 19 gün, ağrılarda heyecanla beraber dorukta diyebilirim. 🤷🏽♀️
Ecemsi Rabia6606 36+3 olduk kasılmalar ve ağrılar çok fazlalaştı çok fazla heyecan var ama gebelik zehirlenmesi tekrar edecek diye çok korkuyorum tansiyonum bu akşam sürekli yüksekti düştü sonra çok korktum yani bu durum tam rahata erdim derken beni tedirgin ediyor
Rabia6606 Ecemsi belki sezeryanla alırlar zaten 37 den sonra doğum normal kabul ediyorlar sanki . Geçmiş olsun bu arada tekrarlamaz ins . Sağ salim kucağımıza alalım ins bebislerimizi
btytgy 33+3 deyim 37 de doğuma alınma ihtimalim var 38de olabilir artık son demleri yaşıyoruz 🥹 bebeğimle kavuşmak için heyecanlıyım bi yandan da endişe dolu ☺️ Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin🙏🏻🌸
-2024 37+2 deyiz 8 mayıs son tarihimiz ama bu gece çok hareketli ve baski yapıyor hemen çantamı hazırladım 3. Doğum olucak nasipse tetikde beklemedeyim
-2024 yenimama Hareketleri çok farklı sürekli tuvalete gidiyorum hiç normal değil arada ağrım oluyor ama daha hastane için çok erken tecrübeme güvenerek sakinligimi koruyorum sağ salim alıriz kucağınıma inseALLAH bir agrida sancida kurtuluruz