Newmomanddad acemianneinci beslenmene mi dikkat ediyorsun yoksa zatan iştahın yok mu acaba? Birde başlarda kilo verdn mi hiç.?
Dlnoz zumraninannesii hmm siz zaten zayıfmışsınız yemenize dikkat etmeyin yiyin gitsin 😂 gerçi zayıflarda işe yaramıyor bu durum ben 68 kiloyum bana da 65 ideal boyum uzun olduğu için inşallah zayıflarım ve almam daha
GuzelMelegimm Birtutambebek tabi tabi vitaminler kullanıyorum. Kusmuyorum ama iştahsızım midem bulanıyor. Bebeğin sağlığı yerinde çok şükür.
Aliye35 Halenralpak 50,52, bu kilolarla hamile kalan herkes gene 15 kg falan alıyor. Tabi cinsiyette önemli. Bu benim gözlemim. Ve çabuk veriliyor. İnşallah biz de hemen veririz. Ben de 54 ile hamile kaldım. 33. Hafta 15 kg almışım. Oğlum olucak inşallah
-Pinar96- Tabi sormakta öğrenmekte fayda var ilk gebelik olunca çok bilgi sahibi değiliz. İnşallah sağlıkla ve zamanla alalım bebeklerimizi 🙏🥰 YeniGelinMeselesi
myavocado annelikrahmettir 🤭 20+6 şimdiden 13 kilo aldım ben 😅 ve son aylarda daha hızlı alınıyor diye söylüyorlar, artık dikkat etmeye çalışıyorum bu hafta pilatese başladım, yürüyüşlerimi artırdım.
Sevilkpln annelikrahmettir Benim 33+2 ve 20 kilo aldım benimde çok fazla ama kafama takmamaya çalışıyorum bir şekilde verilecek doğum sonrası
Senem85 21+3 40 kg ile başladım şuan 50 kiloyum ama sadece karnım diğer hiç bir yerimde değişiklik yok 😂
Halenralpak Aliye35 ilk cocugumda yine 50 ile kalmistim 27 kilo aldim bir bucuk sene icinde verdim yedigine ictigine dikkat edince insan illaki veriyor cocugunuz olunca gun icindeki kosusturma bile yetecek kilolari vermeniz icin 🤭