Mervenr00 annelikrahmettir 30 haftalık olduk +4 kiloyla devam☺️ kilonuzu çok takmayın bence veriliyor doğumdan sonra mesela ilk gebeliğim de kızımda çokkk kilo almıştım bende 15 17 kilo civarı ama sonradan verdim yeterki bebisler sağlıklı olsun kilo verilir🥰🥰
Naciyemutlu 31 hafta 5 kilo aldım ama tamamen şeker hastası olduğumdan. Yani baya dikkat ettim sağlıklı beslendim hatta baya az yedim hareketliyim de . Diyabetim olmasa eminim bende alırdım . 75 le hamile kaldım ..
biradetanneadayi IkosuApo13 Olsun zamanla verirsin hiç kilonu kafana takıp, güzel günlerini zindan etme
Dlnoz Birtutambebek haklısınız evet doğum sonrası dikkat etmek gerekiyor. İnşallah bende elimden geleni yaparım kilo alınınca vermesi baya zor oluyor..
zumraninannesii Dlnoz keşke vermesem kiloyu kalsa 59 yada 60 olsam kalsa kilom ama gidiyor klamiyor bana yine 52 yada 53 e düşerim
-Pinar96- Aynı haftalardayız bende 6 kilo aldım. Ayrıca bir şey sormak istiyorum size büyüdüğü için aşağıya baskı yapması çok normal fakat böyle tarif edemiyorum ama ağrı ya da sancı durumunuz oluyor mu YeniGelinMeselesi
YeniGelinMeselesi -Pinar96- bazen aşağı baskı oluyo bazen tekmeleri resmen vajinamda hissediyorum ama öyle sancı ağrıya sebep olmuyor sadece yalancı doğum sancıları var bende belimden kasığıma vuruyor günde 2-3 defa oluyor
-Pinar96- Anladım sanırım benimde o şekilde bunu sık sık yaşamıyorum günde 1 ya da 2 kez oluyor ya da hiç olmuyor. Yarın kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek. Çok erken daha insanı düşündürüyor bazen geliyor mu acaba diyor. YeniGelinMeselesi
YeniGelinMeselesi -Pinar96- evett benide endişelendiriyor birde 26 haftadan beri var 2-3 gün aralıklarla oluyordu son 1 haftadır falan her gün oluyor 2-3 defa günde gelip gidiyor git gide sıklaşıyor olması korkutuyo doktoruma haftaya gidicem söyliycem bende vaktinde zamanında gelsin bebeklerimiz 🫶🏻
-Pinar96- Tabi sormakta öğrenmekte fayda var ilk gebelik olunca çok bilgi sahibi değiliz. İnşallah sağlıkla ve zamanla alalım bebeklerimizi 🙏🥰 YeniGelinMeselesi
Newmomanddad 22+2 yim. 77 ile hamile kaldım. 73 e indim şuan geri 77 yim. Almamış mı oluyorm yoksa 4 kilo aldım gibi mi sayılırım emin değilim🤭 ama doktorum 20. Haftaya kadar hiç olmadı 16. Haftaya kadar sabit kal demişti
Newmomanddad acemianneinci beslenmene mi dikkat ediyorsun yoksa zatan iştahın yok mu acaba? Birde başlarda kilo verdn mi hiç.?
Dlnoz zumraninannesii hmm siz zaten zayıfmışsınız yemenize dikkat etmeyin yiyin gitsin 😂 gerçi zayıflarda işe yaramıyor bu durum ben 68 kiloyum bana da 65 ideal boyum uzun olduğu için inşallah zayıflarım ve almam daha