Muhammedamine FatmanurCo önemli olan değerin kaç çıktığından ziyade düzenli artış olup olmadığıdır . Sizinle aynı olup 1000 çıkanda var 20 çıkanda . 2 günde bir testi tekrarlayıp düzenli artış varmı bakılmalı
AlyaSu FatmanurCo iyi bence canım 2 günde bir 2 katına çıkıyor zaten sağlıklı bir gebelikse,benim adetime 4 gün kala 59,75ti ondan sonra da zaten hiç kan istemedi doktor direk 3 haftaya gün atmıştı
Busracetin FatmanurCo hayirli olsun sizi goruyordum , insallah saglikla artar Siz olumlu düsunun olumsuz seyleri akliniza geirmeyin , insallah sağlikli bir gebelik olur hakkinizda hayirlisi olsun , degeriniz gayet güzel 👌
Seherr FatmanurCo hayırlı olsun canım benimde adete 1 gün kala 70 çıktı değerin gayet normal inşallah düzenli artış olur bebeklerimizi görürüz 😇💕
mrssyncaa Benimde regl günümden 2 gün önce 63.8 cıkmıstı 6 gün sonra 609 cıktı canım artışını kontrol etmeniz lazım bişey denmesi için☺️ Hayırlı olsun bu arada👼🏻
Rapunzel11 Önemli olan artışı 2 günde 2 katınca çıkması eğer böyle bir çıkma yaşanmaz ise dış gebelik göstergesi zaten olmuş olur
Bitterinannesi Ay benimde 5 gun var adetime ve cok merak ediyorum var mi diye yaptirsam mi sabretsem mi bilemedim peki belirtileriniz oldu mu olduysa neler oldu hanimlar ?
FatmanurCo Bitterinannesi ben adetime 7 gün kala yatırdığımda negatif çıktı bence bekle. Öyle pek belirtim olmadı sadece belim kasıklarım ağrıdı o da zaten adet belirtilerim
Serapdeniz___ Bitterinannesi bu kişiden kişiye farklılık gösteriyor ☺️ Bende 5 gün kala yaptım. kalp atışlarımın durduk yere 2-3 saniye dısarıya cıkacak gibi atmasından Şüphelenerek yaptım.ve tuvalete daha sık gitmeye başlamıstım.test yaptım çizgi hemen cıkmadı.baktım cıkmıyor cift cizgi mutfaga kadar gittim geldim bir de ne göreyim ikinci çizgi çıkmış inanamadım hemen beta hcg testi yapmak için acile gittim ve ilk değer 84 çıktı.bi şansını dene bişey kaybetmezsin şüpheyle dolaşmaktan iyidir 😄
FatmanurCo Seherr Hayır almadım şimdi gitsem de bi şey çıkmaz sanırım biraz bekliyim dedim sen napıcaksın😊
Seherr FatmanurCo benim daha önce sağlıksız bir gebeliğim olduğu için salı gününe aldım randevu tam 5 haftalık olucam o gün inşallah sorun olmaz 😇
Cyla2014 FatmanurCo yok birşey demedi. Ama herhalde geç hamile kaldım ilk çocuğumda adet olacağım gün 490 çıkmıştı o yüzden başta korktum ☺️