Fatma44 Temmuzmucizesi26 direk sıvı almamız lazım dedi riski nedir sıvı alımının dedim eve giderken kaza yapıp ölmenin riski neyse o dedi ağlayarak ciktim
senaall Ben de esogüde yaptıran var mı merak ediyordum. Hem esogüden hem dışarıdan randevu aldım hangisine gitmeliyim acaba cidden çok kısa mı bakıyorlar üniversitede ya da ikisine de gitsem mi çok kararsızım
ferhpnar smykll1 8 Mayıs’ta randevum var şehir Hastanesi’ne muayne oluyorum arada özele Gülay hanıma gidiyorum şehir hastanesinde Hüseyin Oğuz yuvança takipliyimm beni tıp fakültesine yönlendirdi gidip randevu almadım kime sorduysam gitme oraya dediler şehir hastanesinde de komşuma hiç olmadık şeyler dediler onların yüzünden erken doğum yaptı. Alper yurdasiperi çok övdüler ona randevu aldom bende
Fatma44 Temmuzmucizesi26 kendi doktorumun aile hekimliği deki ebe ve doktorun demesine göre gidenlerin %80diyorlarmis ve su alma işlemi döner sermayeyimi ne etkiliyormus.bilmiyorum ya o dönemi o lafları hatırlamak dahi istemiyorum.
Sofyayolda smykll1 Bazıları foto falan diye diretiyor Turgay bey işini titizlikle yapıyor foto vermese nolur? Çok şükür diyip ayrıldık yanından yani biz yaklaşımını tavrını liyakatını beğendik
smykll1 Fatma44 kütahyadayız biz oranın şehir hastanesine randevu aldık ama bilemedim eskişehire gelmeyi düşünüyoruz
Morlavanta1 Detaylı için Zafer Bütün’e gittim 2 kere. Doğumum da Yunus Emre’de oldu. Funda Yıldız’a takipliydim, hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım bu arada.
Nisaiste Fatma44 ben şehir hastanesinde mehmet can kevene gittim gayet sağlıklı dedi bi sorun yok dedi
Aryagg smykll1 Turgay sener’e gittim ben makineleri eski bence bilseydim gitmezdim ablam seneler once alper yurdasiper e gitti makineleri o zaman icin bile yeniydi yani ikiside ayni bilgide alanlari farkli ama ben olsam Alper beye giderdim Hem cd flash ve goturunce kalp sesi ve tum ultrason fotolarini atiyor Turgay bey vermedi.
Babyismama Bende Turgay beye gittim işini çok ciddiye alıyor ve alanında Eskişehir’in en iyilerinden diye duymuştum. Eğer tamamen bebeğimin sağlığına baksın fotoğraf vs. Çok da önemli değil diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim