Kaderimmmm16899 Gizemanil1 sol tarafa yatığımda sanki vuruyo gibi 😂bir gün yemek yerken göbeğim oynamıştı
Bsraa9595 Gizemanil1 Merhaba, şuan 19.haftamdayım 18. Haftamda hissetmeye başladım 🫶🏻🫠 ilk gebeliğim 🌸
Mrvtrk 15+6yım sanki uzandığımda ufaktan kıpırtı hissediyor gibiyim. Ama emin olamıyorum o mu değil mi. 2 3 saniye sürüyor. Minik bir pıt pıt oluyor. Anneme sordum evet bebeğin o dedi. 🥰
Annecik02 Gizemanil1 tam bu haftalarda hissettim lakin benimki 3. Olacak Allah’ın izniyle 16 haftalarda başladı hareketleri şu an 23 haftalık oldu afyondayim
Semyil ezell34 allah gönlüne göre versin canım sağlıklı olsun. Ama ne olur benimki değişmesin cinsiyet partisi yaptık ahahahaga 😂
Gizemanil1 Bsraa9595 Allah kucağına almayı nasip etsin bende bu hafta öğrendim cinsiyeti erkek görüyorum dedi degisirmi dedim değişmez dedi
Zeyneppx Gizemanil1 16yım ama arada gaz mı artık bilemiyorum bişi hissediyorum anlık 😂 gaz da olabilir….Gazlıyım hahdjsh cinsiyet öğrendim dün ama pazar ögrencem ben kağıda yazdırdım yüzde 99 kesin tahmin verdi bakalım 🙈😄
Gizemanil1 Zeyneppx bende öğrendim bana erkek görüyorum dedi degisirmi dedim değişmez dedi ama parmaginida koymuş olabilir dedi ama ben erkek görüyorum dedi bı ara yumruk gibi bişey hissettim geri gitti çok tuhaf biseydi sağ tarafta hissettim
Bsraa9595 Gizemanil1 Amin canım inşallah 🫶🏻 Allahım sağlıkla seninde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼 erkek bebişler kendini erken belli ediyor canım 🌸😅
27kader- Ben 16. Haftamda karnımın içinde bir şey oluyor değişik biri vuruyor gibi hissetti. sanırım içerdeki bebek yapıyor ilk hamileliğim anlamıyorum cinsiyetim kız ama şuan 17 +2 yiz