Busra16 Ahahgshrbbr inşallah canım hayırlı haberler alırsın benim de insülin direncim yükselmiş biraz üZüldüm yarın göstericem sonuçları dahiliyeciye bakalım ne diyecek.
Beriliko Busra16 benimde 30. Haftada 1800 dü ben 7 kilo aldım 2.kızımı bekliyorum yüzünü bizde hiç göremedik desem yalan olmaz hep yan görüyoruz ☺️Doktordan çıkınca yazarsan sevinirim 🌸🌸
Yelizbck Bizde bugün 33+5iz .. en son 30+5 de gitmiştim.. 3 hafta sonra gel nst ye giriceksin dedi. Ama haftaya gidicem birazcık daha büyüsün istiyorum 🙊🤗 Kaburgama baskı yapıyor ayağıyla itiyor bakıyo gitmiyor çekiyo ayağını sonra tekrar deniyor 🤣 sirt ağrıları var haliyle 🙄 ben çok kilo almadim 40 kg başladım zaten🤗
Yelizbck Busra16 yok kiz valla kilo almak isterdim ama hamilelikte bile kilo almadimheralde başka da alamam🤔😣 ben kiloyu severim🤗
Busra16 Beriliko haftasıyla uyumlu kızım maşallah 42-43 cm boyun da 2200 küsür kilosu dedi yüzünün yarısını gösterdi sıpa elleri hep yüzündeydi ama çok tatlı maşallah 🥰😍
Busra16 BurcuYlmazzz kesinlikle sağlıklı olmaları doktorum kilolu bebek istemiyor sağlıklı olsun hareketleri iyise daha ne olsun 😍😇
Zbyde 34+3 deyim😊 2.500 kilo 42cm haftasında gidiyor. Ama şu yalancı sancı yada başka bise anlamıyorum var mı yok mu😁😄😁 nst ye baglandım herşey yolunda dedi doktor soramadım da nasıl oluyor sanrm var mı diye