myavocado klbkvadisi sorunu zaten şıp diye yaşamazsınız, ama zararlı kimyasallar var içerisinde hamile iken kullanılmaması gerek,.biran önce bırakın bence kullanmayı.
susaMom_ Rabiul İlk kez duydum valla bi sorayım bende doktoruma normalde lazer yaptiriyordum 1 kere jilet vurdum lazerden sonra uzamaya başladı tekrardan mecburen ağdaya gidecektim son haftalarda 🥹
Rabiul susaMom_ kişiden kişiye değişir bence canım ya bide riski olan var olmayan var kasılıp sıkıyorsan mesela ağdayı çekerken tetikleyebilir diye muhtemelen 🤷🏼♀️ bana doktorum sorun yok yaptırabilirsin demişti ama alerjim var o yüzden son haftamda yaptıracağım zaten bacaklarımda çok yok genitalde biraz var biraz da koltuk altında 🤭
susaMom_ Rabiul Canım bende de az var bacakta ve koltuk altında genital çok bende de 😅yine de bir soracağım bu durumu kuaför arkadaşıma da soracağım
Dalenkamader Dlnoz uyuşturucu krem anestezi gibi bir içeriğe sahip sanırım.Doktora ya da aile hekimine danisilabilir gidersem soracagim
Dalenkamader Esmeray ağdaya muadil var ama doğuma yok 😅 her türlü o bebiş doğacak, hem doğum sancısından sonra dünyamı kucağıma alacağım o acı geçer gider diye düşünüyorum annelerin anlattıklarına bakınca
sezenn59 çok yazışma olmuş hepsinin tek tek okuyamadım belki birileri yazmıştır ama bir önerim beyaz ameliyat eldiveni giyip tüyleri onunla koparmak hem ağda gibi kökten temizlemiş oluyoruz hem de görmeden yapabileceğimiz bir yöntem ben bunu kullanıyorum :)
Ecemcim Ben 36.haftada kuaföre gittim ama 40 a girdiğim için tekrar çıkmaya başladı. Sancı vs geldiğinde hemen duşa girip çıkanları jiletlemeyi düşünüyorum vakit oluyomuş onları yapacak tabi her şey normal giderse.
B1cnm Paronayanne 5 senedir o şekilde alıyorum kafam rahat oluyor geç çıkaryıy ve çilet gibi değil kalın çıkmıyor tüy gibi benim yarım saatimi alıyor ama beni de götürüyor
Gizem2508 Angel161023 bende tüy dökücünün deri altına işlediği için yasak olduğunu duymuştum. Ben hep epilasyon aletiyle aldım şu ucu cımbızlı gibi olan makineler varya. 24’ü doğuma gidiyorum sadece 2 kere lazere gittim o da uzun süre temiz olsun die ameliyatla zor giderim die
Esrasnyz23 Angel161023 ben eşime ağda yaptırıyorum hamileliğin başından beri ağda yada eldiven kullanıyorum tertemiz oluyor ve seyrekleşiyor geç çıkıyor biraz aldıktan sonra acıma yapıyor sadece oda 1 güne geçiyor
Havva2626 Dlnoz Zaten hep öyle olur alırsın alırsın bakmaz sonra bir kereliğine almayacağın tutar o zamanda bakar 😄😄