98zeynep @esra_demiribis0309 ben en başından beri hep agda kullandım makina hiç kullanmadım gibi belki 1 2 keredir çalıştığım dönemlerde de 1 2 kere vakit bulamamaktan jilet ve tuy dökücü kullandiysam kullanmisimdir öyle çok var diyemem zaten baya azaldı ama işte insan daha kolay bi yöntem varımdır diye düşünmüyor değil yapamazsam agdayla yapabildiğim kadar yaparım en olmadı kendi annem yakınımda oturuyor en olmadı ennemden yada eşimden yardımcı olmasını isterim ahda yapmakta ama trsekkur ederim sizede
esra_demiribis0309 98zeynep daha kolayini bulursanız soyleyin bana da ve inşallah doğumumuz temizlik yaptigimiz zamana denk gelir. :)
Nazarboncuguu Angel161023 Tüy dökücü önerilmiyor hamilelikte. Kardeşin veya arkadaşın varsa yakınında onlardan destek alabilirsin belki. Ağda yaptırabilirsen daha uzun süreli temiz kalır sende rahat edersin en azından 🥰
Prensesannesibir İlk doğumumda son ana kadar kendim almaya çalıştım son haftama geldiğimde kuaföre gitme mecburiyetinde kaldım iyiki gitmişim kuaförden utanmam ama doktordan utanırım açıkcası kuaföre zaten temizliğini yapamadığım için gittim ama doktorum erkekti şimdi ikinciye hamileyim bunda da şimdilik kendim temizliyorum 38 den sonra yine kuaföre gideceğim mecbur
Fatmaykanat Hiç riske atma canım tüy dökücü kremler ciddi anlamda kimyasal içeren kremler. Oturup karşına ayna koyup o şekilde temizliğini yapabilirsin. Hiç de zorluk çekmezsin. Çoğu hamile bu şekilde temizleniyor, sen de bir dene istersen 💐
aysenuraydin2 Angel161023 Ben normalde lazere gidiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağdaya gidiyorum doğumdan önce de yine ağdaya giderim diye düşünüyorum ama önceki doğumlarım da ağda yapmıyordum çok acıyor diye 😂😂 lazere de başlamamıştım o zamanlar jiletle alıyordum mecburen karnım büyüyünce de aynaya bakıp alıyordum tüy dökücü krem ciddi anlamda zararlı kimyasal olduğu için ve son zamanlar bebeğin kafası tam genital bölgenin üst kısmında olduğu için sıkıntı yani ☺️
Gulkant_24 Angel161023 bende zorlanıyorum Ama ben permatik kullanıyorum yani En kolayı o oluyor çünkü ağda ile uğraşmak Hava sıcak vücudunuz yapış yapış oluyor temizlemesiydi Bilmem deseydi daha çok uğraşıyorsunuz permatikle ben yapıyorum Yani açıkçası ve altıma bacak arama Ayna koyarak Yani kendimi görecek şekilde Ayna koyarak yapıyorum yani hiç kimseye de söyleyemiyorsunuz Eşinize bile bu durumu söyleyemiyorsunuz ki yapsın diye
Vyvyerdm annelik_4 Benim de makinemin traş başlığı var ama son haftalarda kullanmak sakıncalı olur mu acaba bilginiz var mı
Zeyneppx dogurangaplumba Allah hep güldürsün aşkım inşallah 😂 söyledin mi kız merak ettim eşin aldı mı hahshdhs🙈😂
dogurangaplumba Zeyneppx yok kız kendim aldım tahriş ettim baya ama hala yanıyo 🙈bak ne olmuş diyemedim utanıyom 🤣🤣
biranneikievlat umudumhicbitmez13 Doktor elvenini elinize takıp kıllarınızı parmaklarınızla tutup çekiyorsunuz. Eldiven kılların kaymasını engelliyor. Aslında ağdayla benzer bir yöntem kökten aldığı için ama ağda kadar tahriş derdi yok.
immmzaben biranneikievlat evet ben öyle alıyorum yıllardır :) şuanda da en kolay ve temiz o en azından geç çıkıyor
biranneikievlat immmzaben İmreniyorum gerçekten lise dönemlerimde denedim ama dayanamadım pes ettim keşke alıştırsaydım kendimi diyorum jilet çok yorucu 🤷🏽♀️
Kb4576 Nur1806 hamam otundan arkadasim zehirlendi bir gebe için hiç onerilmemeli bence nete bakarsanız haya zehirlenenler var tüy dökücülerin ham maddesi zaten hamam otudur
myavocado Angel161023 tüy dökücü kremler ağır kimyasallar içerdiği için gebelikte kullanılmıyor. Başka bir çözüm düşünün, hiç kuaför nasıl yok illa ki gidebileceğiniz mesafede bulunur temiz bir yer en iyisi onu araştırın bence.