Bebeğim 2 ayını tamamladı. Neler almışım neler gerçekten faydalıymış yazayım, birilerine faydam dokunsun istedim
Hamişleri korkutmak istemem ama emzirme biraz değişik bir süreç. Yani göğüsler çok hassaslaşıyor. Her şeyi kullandım. Çok yara oldu çünkü göğsüm. Ama en iyisi kesinlikle GÜMÜŞ KAPAK diyorum. Mutlaka şimdiden alın, biraz fiyatı fazla gibi ama aldığınıza değecek..
Kıyafet olarak altlı üstlü ayrı parçaları olan takımlar tercih edin.. tulum işi biraz sıkıntılı. Çok severek aldığım bi tulumun her yeri hala bol ama ağ kısmı kasmaya başladı hemen. Ya da boy uzadıkça ayaklardan kasıyo. Bence en güzeli ayrı ayrı takım almak. İnanılmaz rahat kullanımı.
Bezi çok stoklamayın, ne zaman ne kadar kilo alacağı hiç belli olmuyor
Mustela nın ürünlerinden ben memnun kaldım
Kendinden eldivenli üst takımlar oluyo. Onları da tercih edebilirsiniz. Ayrı eldivenleri bebekler çıkarabiliyo
Biberon meme reddi yapabiliyormuş. Ben mama verirken Kaşık Biberon kullandım. Faydalı bir ürün. Bebedor un trendyolda satılan bir ürünü var. Kırmızı kapaklı, yenidoğan için de uygun
Sling bir mucize. Yeni yeni kullanmaya başladım . Bebeğim içinde hemen sakinleşiyo. Bebekler anne kucağını , teması, insan sıcaklığını her zaman isteyeceklerdir. Hem kolum yorulmasın hem biraz ayakta iş yapayım hem bebem benimle olsun diyenler için sling çok faydalı
Babynest tarzı reflü yatağı çok kullanışlı. Gündüzleri her yere götürüp bebeğiniz içinde uyuyabiliyo. Reflü yatakları eğimli olduğu için biraz kayma yapabilir tabii.
Bi tane de düz kafa yastığı edinin.
Aklıma geldikçe yine yazarım. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin