Btlshnnn Yektaruken amin inşallah cümlemizinkini 1 Mart ama geç döllenme olmuş dedi doktorum 3 Mart felan gözüktü
Bebekveben Yektaruken teşekkür ederim size de kucaginiza hayirlisiyla almak nasip olsun . Henüz bir işlem yapmadım geçen cumartesi evde test yaptım sonra kan verdim . Yarın doktordan randevu aldim bakalım kese bebek ne gorunecek
Bebekveben Yektaruken Bugün gittim doktora kalp atışı duyulmadı ama kese ve bebek göründü . Hatta kalp atışı da gorundu ama duyulamayacak kadar az yeni başlamış dedi doktorum haftaya tekrar cagirdi
Esraafer Yektaruken benim iştahsızlık vardı evet gittim 16 nisanda kese göründü kalp atışı var ama çok küçük dedi çarşamba kanamam oldu işte Şuan hastanedeyim
Esraafer Yektaruken progestan başladı yatış verdi pazartesiye kadar kese kalp atışı var ama kese etrafında hafif kanama var dedi bakalım bekliyorum
Minikprensinannesiiiii Bebekveben Bende aynı senin gibiyim canım dün gittim 6 haftalık tam kalp atışı yeni başlamış doktor dinletti ama çok derinden gelir daha yeni başlamış dedi ekran da gözüküyor du kalp atış hızı 104 o daha artacak dedi acaba sana hızını dedimi
Bebekveben Minikprensinannesiiiii Hızını söylemedi canım ama 7+1ken çağırdı dün gittim net kalp atışı duydum bu sefer
Glsnsimsek Elos_1907 5+4 te keseyi gördük canm 6 Mayıs’a randevu verdi Dr 6+2 olduk şuan kalbi duymak için gitcz verilen tarihte
Minikprensinannesiiiii Bebekveben o haftalarda senin de ağrın oluyor muydu canım yada halen devam ediyor mu regl ağrısı gibi yada bel kasık ağrısı falan
Bebekveben Minikprensinannesiiiii 5.haftalarda vardı canım ama şimdi yok. Şuanda halsizlik uyku hali var surekli