Geçen hafta 2 cm açıklığım vardı eve gönderdiler hala gitmedim bugün bacak aramda resmen vajina popo falan acayip ağrı var bu sancı mı acaba ilk gebeliğim bilmiyorum yürüyemiyorum resmen
Kızlar sancı mı bu?
myonlychance ⬆️⬆️⬆️
myonlychance olabilir hastane gitmende fayda var zaten iki cm açıklın varmış görünmen daha iyi
- Düzenlendi
myonlychance canım ben uzun zamandır çekiyorum o ağrıyı sancının öyle bşey olmadığını düşünüyorum çünkü NST ye bağlanıyorum. 2 gün önce kontrolüm vardı aynı sıkayetler bende de var bebeğin baş asaga dönmüşse hatta kanala bile girmişse artık baskı asagıda olabilir ama haftan müsaitse eğer açılman da varmış aşırı bir baskı hissediyorsan doktoruna danış kanama ya da su gelişi olursa hastaneye git eğer olmazsa da sancıysa düzenli ağrılarla gelir
myonlychance vücut kendini doğuma hazırlıyor her insanın bedeni acı eşiği farklı heran doğum olabilir rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin ❣️
Beybun_29 haklısınız zaten açılmamın olması beni şüphelendirdi daha ilerlemiş olabilir
Boncukk123 açılmam başladı zaten 1 hafta önce ama hiç sancım yoktu yeni yeni başladı bu bende nstye bağlanıyorum sancı çıkmamıştı geçen hafta ama kasılmalarım 15 dkda bir oluyor ve ağrı geçmiyor bugün iyice arttı herkeste farklı olabiliyor diyorlar kafam çok karıştı 😏
2melkannsi amin canım inşallah 🥰
myonlychance sancılarını takip et canım düzenliyse hastaneye git bir doktor baksın haftan kaç bilmiyorum ama erken diye mi tedirginsin