Sevginur61 Kızlar perinatoloji bölümüne ramdevu almaya gidicem ama kaç gün sonraya veriyorlar bilginiz varmı.20.haftamdayım şuan yetişir mi acaba 23.haftaya kadar
OguzMoms Sevginur61 Devlet hastanesine gidiyosaniz yetismeniz çok zor bana nerdeyse 2.5 ay önceden gün verdiler siz çok geç kalmissiniz sanki
fasulye-annesi Sevginur61 bende almaya çalıştım ama kadın doğumdan yönlendirme olduğu için sadece kadın doğuma bile 2 hafta sonraya veriyor, birde onun yönlendirmesiyle üzerine daha da çok vakit giriyo
Dclkya Sevginur61 ben devlet Hastanesi’nde 6 haftalıkken gün verdiler 21 Kasım gün almaya gittim 21 marta verdiler
Civciv53 Sevginur61 yeşil alan açtırdıysanız her sabah 10 da yenileniyor randevular. O günden sonraki 15 gün için alabiliyorsun. Tam 10 da aratma tuşuna bas
OguzMoms Sevginur61 Evet malesef detayliya randevu bulmak çok zor ben yanlış hatırlamıyorsam ya Kasım ayında ya Aralık ayında randevu almıştım taa 2 Şubata gün vermişlerdi
Sevginur61 OguzMoms kadın doğuma zaten zor randevu çıkıyor bir ton onu bulmakla uğraştım çoğunda gebe bakılmaz yazıyor. Yani gerçekten bu işlerde paran olacak yoksa süründürüyorlar
Tugbacim34 @Sevginur61 canım ben iki hafta önce bu haftaya bulmuştum. Mhrsden. Bağcılar perinatoloji bölümüne. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama sabah saat 10 da bak istersen mhrs ye
Sevginur61 Tugbacim34 canım direk perinatoloji bölümüne vermiyor mhrsden alamadım sen nasıl aldın ki ?
Civciv53 Tugbacim34 canım bende bağcılar perinatolojiye aldım da. Haftaya cuma randevum sizin doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mı ?
Sevginur61 fasulye-annesi evet bende aldım ama boşuna mı gitmiş olucam bilmiyorum bu kadar geç randevu tarihi verirlerse
Sevginur61 OguzMoms nasıl yani. Ben özelde muayene oldum ama şimdi devlete muayene olacağım o da perinatoloji ye yönlendirecek diye biliyorum bu şekilde olmaz mı
Eylul11 Sevginur61 Bende başka bir hastaneye gidiyordum sonra devlette başka bir dr muayene oldum bana kayıt açtı yönlendirdi o şekilde perinatolojidn sıra alabildim . Direkt yönlendirme olmadan vermezler