Lyhsce3386 birmeleginannesi_ kızım şuan iki yaşında dogudugunda beri baby turco izotonik sulu olanı kullandim hala kullaniyorum ne pişirdi nede başka bişey oldu harikaaa
Lyhsce3386 birmeleginannesi_ baby turco daha uygun o kadar çok ıslak mendil gidiyorki ben uygun olanı seçtim sonuçta sil at Molfix daha pahali
Lyhsce3386 birmeleginannesi_ yine sen bilirsin canım ama saf sulu olanı al her ne alırsan stok yapma başta belki iyi gelmez dene sonra al
birmeleginannesi_ Lyhsce3386 peki fotosu varmı trendyola izotonik sulu baby turco yazdım çıkmadı direk normal baby turco çıktı
Lyhsce3386 birmeleginannesi_ bezde Molfix kullandım risk almaktan korktum ama oda hiç pisirmedi hala kullanıyorum haziranda bay bay dicez beze bakalım yeni doğacak bebisime ise baby turco denicem basta
Lyhsce3386 birmeleginannesi_ aradaki fiyat farkına bak içten söylüyorum hiç sorun yaşamadım baby turcoda
Lyhsce3386 birmeleginannesi_ ama sen yine ilk bı dene bezide ıslak mendili de uygundan başlayıp dene olursa stokla
birmeleginannesi_ Lyhsce3386 bnde ilk molfix deneyim diyorum dıştan çizgi gösteriyor ya kakasını uaptiginda falan iyi olur diye düşünüyorum emiciligi de güzel ama bakalım
KayraVeAnnesi_06 birmeleginannesi_ Bunların arasından seçecek olursak molfix ama benim önerim uni baby yenidoğan o baya güzel ve saf su dokusuda mükemmel bebeğim 16 aylık hala bırakamadım güzel ve temiz diye ondan devam ediyorum
Meyranas birmeleginannesi_ diğer ıslak mendillere göre en iyisi bence hemen hemen her markayı denedim ya yapış yapış oluyor yada cildi pütürleştiriyordu ama bunun dokusu kokusu çok İİ indirime girdikçe koli koli alıyorum kenara atıyorum
KayraVeAnnesi_06 birmeleginannesi_ Hayır hiç bir şekilde parfüm yok koku yok canım saf su birde dokusu mükemmel dediğim gibi normalde büyütmesine rağmen oğlum diğer aylarında parfüm olduğu için ve dokusu yenidoğan gibi olmadığından oğlum 16 aylık hala ağzını silmek için be alt değiştirme de bu mendili kullanıyorum çok da memnunum 👍🏻
huysuz__ birmeleginannesi_ benimkiler prematüre olduğu için doktorumuz pamuk önermişti, ilk 6 ay hep pamukla temizledim, ılık su için kabım vardı ıslatıp temizliyodum ,ek gıdaya geçince sleepy,uni baby falan karışık kullanmaya başladım.