birmeleginannesi_ mommys1 bugün denk geldim e bebekte ama nasıl kullanılır kyi midir bilmiyorum hiç denk gelmedim çevremde genelde hep ıslak mendil kullaninca
birmeleginannesi_ Mzzz aynen sürekli çok sık kullanmak istemiyorum zaten ama illaki dışarıda evde acil bı durumds illaki lazım o yüzden toptan bı stoklamak istedim
Berel06 birmeleginannesi_ kızım 15 aylık doğduğu günden beri pamuk kullandım Çok şükür bir kere bile pişik yaşamadık pamuk kullanmanızı tavsiye ederim
23_izmir birmeleginannesi_ bende ilk püre baby aldım ama temizleme pamuk aldım bir süre öyle kullanmayı düşünüyorum en doğalı bana göre
ASE6154 birmeleginannesi_ 4.5 sene önce ilk gebeliğimde mühendisinoğlunu keşfettim hala takip ediyorum her konuda tavsiyeleri oluyor zaten doğal içerikler üzerine genelde paylaşımları
birmeleginannesi_ ASE6154 ilk kez duydum yukarıda bı arkadaş da onu söyledi hiç bilmiyodum bende bı bakayim olmadı çünkü artık ürünleri almaya başlıyorum en dogaljni seçmeye calisicsm
birmeleginannesi_ mommys1 hadi ya bu temizleme pamuğu değil mi ıslak mı oluyo yapısı.. peki elinde mevcut mu fotosunu atabilir misin canım ben görmedim bunu denerim olmadı
Esrackc Mzzz güzelce kapanan bir saklama kabı alın ona pamukları koyun dışarda da bu şekilde kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Üstüne aıcak su dökerim onlar öyle durur ıslak.