Rabiul rumeysa_mom iyimiş nereden buldun acaba şirket aracı sanırım yönlendirme yapıyor firmalara ismi nedir bende bir bakayım
rumeysa_mom Rabiul canım link atamıyoruz galiba Home office diye geçiyor sen Google Home office müşteri temsilcisi iş ilanları yaz çıkar ama istersen sana ss atabilirim
Rabiul rumeysa_mom benim için daha erken zaten çalışıyorum olursa doğumdan sonra iznim bitince düşünüyorum eylüle denk geliyor izin bitişi de ama bakalım o süre zarfında neler olur 🥹
rumeysa_mom Rabiul evet kuzum anladım o süreden sonra çalışmak istiyorsun bakalım inşallah ben güzel güvenilir bir yer bulursam sana söylerim yine de 🫶🏻
ASE6154 ayanarta1 yok canım ürünleri kendi firmalarına üye olup sipariş veriyorum tek farkı firmaya vergi levhamı falan iletiyorım internet satışına zin almak için
Aysegul166 rumeysa_mom tc niz üzerinden papara hesabı açıp illegal yoldan kazandıkları paraları aklıyorlar
Melosunannesii rumeysa_mom ben bir yıldır yapıyorum Max pine ın ürünlerini satışını yapıyorum güzel kazanıyorum çok şükür sabun kahve satisi
Ceydametee rumeysa_mom eşim diyor kendi ürününü çıkart krem yap krem yapmak basit aslında düşünmüyor değilim.Puffy bebek battaniyesi yapıyorum ilanlara koydum daha sipariş gelmedi
rumeysa_mom Ceydametee ben müşteri temsilciliği yapmak istiyorum canım ama daha güvenilir bir yer bulamadım 😂
rumeysa_mom Ceydametee canım ben bir yer buldum ama güvenirliliğini araştırıyorum biraz ondan sonra kayıt yapıcam yarın Trendyol işe görüşücem inşallah olumlu sonuç alırım