ozgezynp Z__ bende vardı hamilelik sürecinde oluştu kabızlık yüzünden. Ilık suya oturarak geçirdim ben.
_Tazeanne Z__ tam olarak nasıl anladınız hemoroid olduğunu of bende bugün şüphelendim ama daha önce başıma gelmedi bilmiyorum
Meralkosar Z__ canım eğer dışarıdaysa zeytin yağı yada hemoroid için krem yada kanton yağı sürüp mutlaka içeri itin o şekilde hem ağrısı hemde kendi küçülğyor hatta benim yok oldu
Dilomonna Bende gebelikte oluştu genel cerrah fitil ve krem verdi ılık suya oturarak devam ettim bir kaç güne geçti
Mzzz Hamilelikten önce vardı hamilelikte deha fena oldu doğumla facia oldu beraber yaşayip gidiyoruz😂😂 bir şey yaptığım yok
Smeyye13 Mzzz aynı ben yaaa önceden vardı şimdi 25 haftalığım o kadar büyüdü ve ağrı yapıyor ki napcam bilmiyorum 🥺
Meralkosar Z__ 15 gün hiç aralıksız hem kantaron yağı hem hemoroid kremi dönüşümlü kullandım şuan 32 haftalık hamileyim hiç sıkıntım yok zaten 2 güne başlıyor iyileşme fark edersiniz
ozgezynp Z__ sizde de kabızlık sebebiyle oluştuysa kuru kayısı yemenizi de tavsiye ederim daha fazla tahriş olup büyümesini engeller