Adenmom_ Ars2223 ay olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da ilerleyen haftalarda zaten alıcaz kilo hayırlısıyla 😂
Zeyneppx Ars2223 benimde baya belirgin 16+0 cinsiyet bugün öğrendik bizde ama ben pazar günü öğrenicem 🙈
Ars2223 Busrafath benim bulantılarım fazla ondan almadım galiba bir de doktorum kiloya çok karşı 🤦🏽♀️
Helin07 Bende 20 hafta bitti ama ciddi bir belirginlik yok karnımda bazen çok büyüyor bazen neredeyse yok gibi
miamom Ars2223 ben şu an baya baya hamile göbeği yaptım 18+5 teyiz o kadar büyüdü ki karnım şok içindeyim sanırım genetik bu, annemin de çok hızlı ve fazla büyümüş göbüşü çünkü 🥰
Ars2223 miamom evet olablir benim hiç göbeğim olmadı evlenmeden öncede zayıftım herkes uzun boylu kişilerin iç karnı geniş oluyor diyor genelde benimde geniş galiba
Ecemmm07 Ars2223 15+5 hafta göbeğim belirgin bugün sırt üstü uzanca kasık ağrısı ve kuruk sokum agryor oturca
Karsu540 Ars2223 17 hafta 4 düm cinsiyt kesn bisi bisi yok 😅 godtermiyo cok tembel yatiyo hep gobis cikti tabi 2 kilo aldm
Mugey Ben de 17. Haftadayım ikiz erkek bekliyorum. 3 gün önce ikisi de bi güzel gösterdi beklemiyodum görebilmeyi. Göbek çıkıyor +2 kilo 😀